Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–0


Η ομάδα του Διονύσου

Ο Διόνυσος πέτυχε την δεύτερη νίκη του, με …θύμα τον Αετό Πικερμίου! Οι φιλοξενούμενοι ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο αλλά δεν το έδειξε σχεδόν σε καμιά περίπτωση… Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μην δεχθούν τέρμα και στο τέλος πήραν και την νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι αλλά την πιο σημαντική την έχασε ο Ιωάννου στα μέσα του α’ μέρους. Ο Διόνυσος στο ματς αυτό δεν ήταν άτυχος και κατάφερε στο 79’ να σημειώσει ωραιότατο γκολ με κεφαλιά του Αγγελόπουλου, ύστερα από κτύπημα φάουλ του Αναστασίου (1-0).
Ο Αετός τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω αποβολών του Αλ. Κονταρίνη στο 81’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και του Ξύδη στο 86’ με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου και του διαιτητή!
Διαιτητές: Κάντζος – Παπαδιώτης, Χριστόπουλος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Καλογρίδης, Δήμτσας, Βαϊόπουλος (85’ Παλιούρας), Ζαβακόπουλος, Αρκατίνης, Μίσιος, Ευαγγελάτος (55’ Χρ. Ραυτακόπουλος), Αναστασίου, Πασαλιμανιώτης (65’ Σκαφίδας), Αγγελόπουλος, Δημ. Ραυτακόπουλος.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Α. Γκούτσιας, Μοιρώτσος, Σερμαγιάς, Αλ. Κονταρίνης, Άγγ. Κονταρίνης, Γκιντίδης, Αρβανιτίδης, Πανουσόπουλος (60’ Ξύδης), Μποϊμπέι (70’ Αϊδώνης), Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money