Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΥ



Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών Γ’ εθνικής κατηγορίας, συναντήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο του δ’ ομίλου ο Παμπαιανικός και οι Απολλωνίδες Ερέτριας Ευβοίας, στο γήπεδο Παιανίας.
Η γυναικεία ομάδα του Παμπαιανικού πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κάτω από δύσκολες, αντίξοες κι άσχημες καιρικές συνθήκες (πολλή βροχή, καταιγίδα κι αέρας) και το γήπεδο Παιανίας φυσικά ήταν γεμάτο νερά (άλλωστε, είχε πλημμυρίσει όλη η Αθήνα)… Παρ’ όλες τις αντιξοότητες, το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά κι έληξε με νίκη 1-0 των φιλοξενουμένων.
Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια του Παμπαιανικού έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και είχαν ευκαιρίες να πετύχουν τουλάχιστον ένα γκολ! Όμως, οι πιο έμπειρες αντίπαλοι κατάφεραν στο 39’ με τέρμα που σημείωσε η Τσαραντάνη, να πετύχουν τον αντικειμενικό τους στόχο.
Στο β’ ημίχρονο το ματς εξελίχθηκε αμφίρροπο, καθώς η τερματοφύλακας Παπαδάτου πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις αλλά και οι επιθετικές αιχμές της ομάδας είχαν -και πάλι- καλές ευκαιρίες να σκοράρουν.
Διαιτητές: Όντος – Καφρίτσας, Κούλης (Αθηνών).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Χιωτάκης): Παπαδάτου, Οικονομοπούλου, Καλογήρου, Νένδου, Σιδερά, Κοτσώνη, Γκότση, Μπισμπιρούλα, Κωνσταντινίδη, Ειρ. Παπασιδέρη (78’ Καββούρη), Τζανή.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΔΕΣ (Μπιμπίκας): Χατζηστάμου, Κατσή, Ν. Μπερέτη (76’ Γκαλιμανά), Τσιφλάκου, Σταματάκου, Τσαραντάνη, Σταμογιάννη, Καράγκου, Παππά (89’ Α. Μπερέτη), Τασούλα, Κουμπιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money