Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΑΣ ΓΙΑΡΕΝΗΣ …ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ!



Με απόφαση του αυτοαναρρηθέντος σε πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Δ. Γιαρένη, το μέλος της Επιτροπής (που παράνομα μετέχει σ’ αυτήν) Πέτρος Κόνιαρης, προχώρησε σε ορισμό διαιτητών για τους αυριανούς αγώνες Κυπέλλου! Κινδυνεύουν όλες οι διοργανώσεις της Ένωσης, που φαίνεται να οδεύει ολοταχώς προς την διάλυση!
Ξεπερνώντας κάθε όριο νομιμότητας, ο Δ. Γιαρένης καθαίρεσε -χωρίς απόφαση κανενός οργάνου- τον αντιπρόεδρο της Επιτροπής (αρχιδιαιτητή) Αριστείδη Σπανέα, που ο ίδιος πρότεινε και τοποθέτησε στην θέση αυτή!
Πρωτοφανείς καταστάσεις από τις ανερμάτιστες προσωπικές αποφάσεις του Δ. Γιαρένη, οδηγούν την Ένωση στην διάλυση και την παρακμή…
Φυσικά, όποιο από τα διαγωνιζόμενα σωματεία θέλει ή έχει κάθε έννομο συμφέρον, μπορεί να προσφύγει στα αρμόδια όργανα για παράνομο ορισμό διαιτητών! Η συνέχεια θα δείξει…



ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΡΕΝΗ
Ο Δημήτρης Γιαρένης έδωσε την ακόλουθη απάντηση σε όσα του καταλογίζουν: «Τόσο η δικιά μου θέση, όσο και των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ σχετικά με το θέμα της ΕΠΟ, είναι ξεκάθαρη. Είμαστε με τις δυνάμεις της συμμαχίας, στηρίζουμε την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όποιος θέλει να ερμηνεύει διαφορετικά τα πράγματα, το κάνει για προσωπικό του όφελος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money