Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ



Άρχισαν τα …όργανα! Στο στόχαστρο η διαιτησία του κ. Γιαρένη, με τους ορισμούς του ιδίου και της παρέας του… Η Ατλαντίς με ανακοίνωσή της αναφέρεται σε καλά οργανωμένο σχέδιο κατά νεοφώτιστης ομάδας, της οποίας η διαιτησία αλλοιώνει με το γάντι το τελικό αποτέλεσμα, ενώ η ίδια ζητάει μόνο το αυτονόητο 50/50!
Το κείμενο της ανακοίνωσης: «Αποτελεί πλέον αδιάψευστο γεγονός ότι τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος διαπράττεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο από την διαιτησία κατά μιας νεοφώτιστης ομάδας που ζητάει μόνο το αυτονόητο 50/50.
Δυστυχώς, για ένα ακόμα αγώνα δεν υπήρχε το θάρρος από τον αξιόλογο -κατά τα άλλα- κ. Ανδρέα Βλάχο να σφυρίξει ένα από τα δύο πέναλτυ που γίνονται μπροστά του. Είναι ο τρίτος αγώνας που η Ατλαντίδα αδικείται από την διαιτησία, η οποία "αλλοιώνει" με το γάντι το τελικό αποτέλεσμα.
Στην 1η αγωνιστική η κ. Αντωνίου δεν είδε στα 2 μέτρα πέναλτυ με το οποίο γέλαγε την επόμενη μέρα όλη η Ελλάδα. Στην 2η αγωνιστική δεχθήκαμε το «συγνώμη» του αρχιδιαιτητή κ Αριστείδη Σπανέα για τα "ατυχές" οφ-σάιντ του κ. Δουλγεράκη που σταμάταγε συνεχώς τις επιθέσεις μας και ακύρωσε κανονικό γκολ.
Η Ατλαντίδα, κύριοι της διαιτησίας, δεν ζήτησε ποτέ εύνοια και το γνωρίζετε πολύ καλά. Σαν μια νεοφώτιστη ομάδα στην Α’ κατηγορία, ζητά να τυγχάνει ιδίας αντιμετώπισης όπως όλες οι άλλες ομάδες και να κερδίζει μόνο όποια ματς το αξίζει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money