Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΧΙΛΛΕΑ, ΜΑΡΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ


Φάση από τον αγώνα

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2–1
Η Ατλαντίς ήταν καλύτερη και απέκλεισε με 2-1 τον Ολυμπιακό Λαυρίου, στην Ανθούσα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33' με κεφαλιά του Κούτρου, σε κόρνερ του Κόντι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο β’ μέρος, ισοφάρισαν 1-1 στο 82' με πλασέ του Βασιλείου. Ωστόσο, ένα γκολ του κορυφαίου στο ματς Κολοτούρου, με κεφαλιά στο 87' σε σέντρα του Βιδάλη, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Η Ατλαντίς απείλησε στο 5' με κεφαλιά του Κόντι (σε σέντρα του Τσιτοφώτου), στο 24' με σουτ-άουτ του Χρυσάφη, στο 35' με σουτ του Χρυσάφη και στο 40' σε ενέργεια του Μαλάι.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου, στο πρώτο ημίχρονο αμυνόταν στο μισό γήπεδο και είχε μια καλή ευκαιρία στο 43' με σουτ από πλάγια θέση του Έλενα.
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και είχαν μια καλή στιγμή στο 53' με τον Έλενα, ενώ στο 55' η Ατλαντίς απάντησε στις ευκαιρίες με κεφαλιά άουτ του Κολοτούρου (σε κόρνερ του Χρυσάφη) και στο 57’ ζήτησε πέναλτυ για κράτημα εντός περιοχής του Μαλάι. Στο 62' ο διακριθείς Κούτρος είχε ένα καλό σουτ που δεν βρήκε την εστία και στο 73' ο Τσίκλος, που είχε περάσει ως σέντερ-φορ, έχασε την ευκαιρία, όπως και στο 76' ο Καλλιαμπάκας (έσωσε με δύσκολη επέμβαση ο Τικταπανίδης).
Διαιτητές: Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Καραθανάσης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Αρχοντάκης, Τσιτοφώτος, Βιδάλης, Παπασωτηρίου, Κολοτούρος, Κουλλίρα, Κόντι (90' Οικονόμου), Μαλάι, Κούτρος (67' Καλλιαμπάκας), Χρυσάφης (80' Μπούμπας), Πανόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Φαράκος-Δημητρόπουλος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Μπένας (65' Παπαγεωργίου), Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Μ. Καραγιάννης, Γκαβασιάδης, Τσιάτσιος, Έλενας.
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–3
Η Λαυρεωτική απέκλεισε τον Ραμνούντα στο Γραμματικό με 3-0 ύστερα από ευχάριστο παιχνίδι, που χρησίμευσε ως μια καλή προπόνηση των παικτών της Λαυρεωτικής και ως μια καλή εμπειρία των παικτών του Ραμνούντα.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 μόλις στο 3' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Βαλεντίνου Γιαχάεβ, που κέρδισε ο Απέργης. Στο 55' έγινε το 0-2 με πλασέ του Απέργη, από προσπάθεια του Σεΐτι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 76' με κεφαλιά ο Βουκελάτος, μετά από σέντρα του Παντελιά.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Τσαλίκογλου, Μπαλάγκα.
ΡΑΜΝΟΥΣ (Σιδέρης): Ζαγάρης, Κούκης (46' Δημονάνης), Κίτσι, Χατζηπέτρος, Κατούντας, Μυλωνάς (56' Μπούσουλας), Αμάτι, Κόλλιας, Σαμανίδης, Γκιόζι, Κληρονόμος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης): Παππάς, Παπακωνσταντίνου, Μαρινάκης (75' Βουκελάτος), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης (80' Χαμόλι), Απέργης, Μαραγκός, Τζώρας, Γιαχάεβ (70' Ακαρέπης), Σεΐτι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-3: Ο Μπούρας σημειώνει το 0-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–3
Μια καλή προπόνηση ήταν το παιχνίδι του Παλληνιακού με τον Αστέρα στο β’ γήπεδο Γλυκών Νερών. Η πρόκριση με 3-0 του Παλληνιακού επιτεύχθηκε εύκολα, μετά από ικανοποιητική εμφάνιση, παρά τις αλλαγές στο σχήμα του. Πάντως και ο Αστέρας Γλυκών Νερών κατάφερε να ικανοποιήσει με την απόδοσή του.
Το σκορ άνοιξε στο 7' με κοντινό σουτ ο Μπούρας. Στο 35’ ο Καστής με κτύπημα πέναλτυ (που κέρδισε ο Χαρίσης) πέτυχε το 0-2. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 70' πάλι ο πολύ καλός  Μπούρας. Ο Παλληνιακός είχε και δύο δοκάρια με τους Κοβάνη και Κυριόπουλο.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μήταρης, Βιτσεντζάτος.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. (Κοσμίδης): Πλέσσας, Νάσσιος, Πατραμάνης, Αβραμόπουλος, Λουλάκης, Ν. Ντούγιας, Παπουτσής (57' Σπυρόπουλος), Λεντζάκης (73' Βλάχος), Αναγνωστόπουλος (68' Αλεξανδρής), Βλαχιώτης, Κορδάτος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Κόλλιας, Θεοδώρου, Γιαννόπουλος, Κοτροζίνης (68' Καλφακάκος), Καλούδης, Καββαδίας, Χαρίσης (46' Κοβάνης), Μαυράκης, Καστής (62' Κυριόπουλος), Βυργιώτης, Μπούρας.

ΜΑΡΚΟ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 4–1
Η Μαρκό επικράτησε 4-1 του Φοίβου Βάρης στο γήπεδο Μαρκοπούλου και προκρίθηκε. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ ο Φοίβος με την νεαρή ομάδα του, απέκτησε καλές εμπειρίες από την αναμέτρηση.
Ο Βασιλός στο 38' με πλασέ σημείωσε το 1-0. Ο Κοντογιάννης στο 42' πέτυχε το 2-0. Ο Φοίβος μείωσε στο 50' με τον Απιδιανάκη (2-1). Το 3-1 έκανε στο 60' πάλι ο Βασιλός και το τελικό 4-1 στο 65' ο Μοιρασγεντής.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Παπαδιώτης, Περδίκης.
ΜΑΡΚΟ (Οικονομόπουλος): Καραογλάνης, Κοντογιάννης, Σιδέρης, Πλίτσης, Τζανής (70' Πριονίδης), Σκορδάς, Καλαβρός (55' Δημητρακόπουλος), Δημογιάννης, Βασιλός, Μοιρασγεντής, Ζαφειρόπουλος (46' Τσέλιος).
ΦΟΙΒΟΣ (Τσολάκης): Χαλβατζής, Σ. Αραμπατζής, Αποστόλου, Βαλιδάκης, Πουρλουτίδης (Δασκαλάκης ΙΙ), Τουρπέτας, Δασκαλάκης Ι, Κυπαρίσσης (Τσαγκρώνης), Σιμόνι, Απιδιανάκης, Αγάλου.
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2–0
Ο Αχιλλέας με νεανική σύνθεση απέκλεισε με 2-0 το Καπανδρίτι, που συνεχώς βελτιώνεται. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να πάρουν την πρόκριση… Το Καπανδρίτι προσπάθησε αρκετά και «μάζεψε» εμπειρίες.
Ο Καψιώχας με κτύπημα φάουλ στο 42' άνοιξε το σκορ (1-0) και ο Αναπλιώτης στο 91' το έκλεισε (2-0). Στο 73' είχε δοκάρι ο Σάλαρι των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Δραγάτης – Σοφιάς, Β. Τζαφόλιας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Τόλιας, Κ. Μπεκρής, Καψιώχας, Τσαναχτσίδης, Βαφειάδης, Ξενάκης, Λίλο (59' Τσαλιαγκός), Πουλάι (67' Μαραντίδης), Αναπλιώτης, Καλογήρου, Θεοδώρου (46' Σάλαρι).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Τσομπανάκης): Σαρρής, Μπουλέκος, Λίκο, Πέτρου, Σίνας, Σελίστα, Τριανταφύλλου, Φ. Μαντάς, Κ. Μαντάς, Μελίρας (63' Βελτανιώτης), Βλάχος (69' Βασιλάκος).

ΑΝΟΙΞΗ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 5–1
Εύκολη πρόκριση για την γηπεδούχο Άνοιξη. Απέκλεισε με 5-1 την Δόξα Αγίας Άννας, που άντεξε για ένα ημίχρονο. Με πρωταγωνιστή τον έμπειρο Δαρζέντα, που πέτυχε 4 γκολ, οι γηπεδούχοι επικράτησαν καθαρά στο β’ ημίχρονο. Οι αντίπαλοι είχαν αρκετές απουσίες. Η Άνοιξη είχε τον προπονητή των υποδομών Κώστα Κουτρομάνο στον πάγκο της, λόγω τιμωρίας του Θαλή Τσιριμώκου. Αγωνίσθηκαν και δύο νεαροί, οι 15χρονοι Ορνεράκης και Τόσκα.
Το 1-0 στο 6' με κεφαλιά του Δαρζέντα. Το 1-1 στο 32' ο Μουρούτης. Το 2-1 και πάλι ο Δαρζέντας (διαγώνιο σουτ μετά από συνεργασία με τον Σκούρα). Το 3-1 στο 52' και πάλι με τον Δαρζέντα, με εξαιρετικό τεχνικό σουτ εκτός περιοχής. Το 4-1 στο 77' ο Μπουσδέκης. Το 5-1 στο 87' ο Δαρζέντας με πλασέ από το σημείο του πέναλτυ, ύστερα από ασίστ του Δρόσου.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Γκόντα.
ΑΝΟΙΞΗ (Κουτρομάνος): Θεοδωρής (77' Ορνεράκης), Δρόσος, Κολώτας (56' Μπουσδέκης), Κυριάκης, Τρακάκης, Λαγαστής, Ελευθερίου, Δαρζέντας, Σκούρας (73' Τόσκα), Αθανασόπουλος, Χατζηεμμανουήλ.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Μιχαηλίδης (46' Θεοδώρου), Σούλης, Μπαντής (75' Κοντός), Κορμπάκης, Βλάμης, Μουρούτης (76' Γιαννής), Μουγιολλάρι, Στρατής, Πάτσιος, Παϊτέρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money