Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΖΙΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΪ



Γελοιότητες παραγόντων της ΕΠΣΑΝΑ στην χθεσινή «Δίκη της Δευτέρας», έκαναν πάλι ρεζίλι Πανελληνίως την Ένωση Ανατολικής Αττικής!
Ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Δουκάκος κατήγγειλε χυδαία επίθεση μέσω facebook από την πλευρά του Δ. Γιαρένη και κάποιων φίλων του, εις βάρος του αρχιδιαιτητή Αριστείδη Σπανέα.
Η επίθεση των παραγόντων που εκφράζονται μέσω διαδικτύου, έγινε με ανάρτηση σχολίου για την προ 20ετίας διαιτησία του αδελφού του Αριστείδη, Γιώργου Σπανέα, σε αγώνα Α’ εθνικής, μετά τον οποίο ο Γιώργος Σπανέας από ευθιξία παραιτήθηκε από το υπόλοιπο της καριέρας του, κι απεσύρθη από την ενεργό διαιτησία!
"Τα απαράδεκτα σχόλια αποσκοπούν στην δημιουργία χάσματος μεταξύ Γιαρένη και Σπανέα, ώστε να οδηγηθεί σε παραίτηση από την θέση του αρχιδιαιτητή ο Αριστείδης Σπανέας", είπε ο Β. Δουκάκος και ο Γιώργος Σπανέας (παρών στο πάνελ της εκπομπής) πρόσθεσε: "Όλη η ιστορία γίνεται γιατί κάποιοι πίστεψαν ότι άλλαξαν οι ισορροπίες για τις εκλογές στην ΕΠΟ"!
Ο σεναριογράφος του σχεδίου δεν υπολόγισε καλά. Διότι οι δυνάμεις που εξέλεξαν την παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ βρίσκονται εν λειτουργία και παρακολουθούν τις εξελίξεις.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι δυνάμεις αυτές θέλουν να υπάρξει ισονομία και καταλαγή στις σχέσεις των 60 ομάδων της δύναμης της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και θα πιέσουν προς κάθε κατεύθυνση ώστε να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές που θα επιφέρουν την απαραίτητη ηρεμία στα διοικητικά της πολύπαθης Ένωσης.
Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, δεδομένου του προβλήματος που συνεχώς (μέρα με την ημέρα) μεγαλώνει.
Η αναβολή των εκλογών στην ΕΠΟ και η σύμπραξη της ΕΠΣΑΝΑ με το μπλοκ της Συμμαχίας έχει συνέπειες… Δεν αλλάζει τόσο εύκολα κανείς στρατόπεδο! Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάποιοι έγιναν χθες «ρόμπες».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money