Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΩΡΩΠΟΣ 4–0


Το 3-0 από σουτ του Τσομπανάκη (ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μάτι)

Σημαντική νίκη με εξαιρετική εμφάνιση συνδύασαν τα Καλύβια, που νίκησαν στο γήπεδό τους τον αναιμικό Ωρωπό με 4-0! Έτσι, έδειξαν τις προθέσεις τους να πρωταγωνιστήσουν στο θέμα της ανόδου. Από την αρχή οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού κι επέβαλαν τον ρυθμό τους. Στο 29’ ο Πλάκα με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0).
Το β’ ημίχρονο άρχισε με το δεύτερο γκολ (στο 47’) από τον Σ. Χριστόπουλο (2-0) και στο 59’ έγινε το 3-0 από τον Τσομπανάκη. Ο Ωρωπός έχασε την πρώτη και μοναδική ευκαιρία του στο 65’ με τον Κανάρη. Εκεί ουσιαστικά «τελείωσε» το ματς για τους φιλοξενούμενους, που απογοήτευσαν.
Τα Καλύβια πέρασαν στον αγώνα τρεις νεαρούς παίκτες και οι γηπεδούχοι έπαιξαν για 20’ λεπτά με 6 μικρούς... Οι νεαροί κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ιδιαίτερα ο Πασχάλι, με αποτέλεσμα στο 89’ μετά από ατομική ενέργεια του Μάτι να διαμορφωθεί το τελικό 4-0. Στο 66’ ο Πασχάλι είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Τραϊτοράκης, Α. Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Κετέογλου (70’ Χάσκα), Τσώκος (60’ Πασχάλι), Τσομπανάκης, Πλάκα (70’ Κοτσίου), Μάτι, Σ. Χριστόπουλος.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Ντέρκα, Αλιάι, Μήτρου (10’ λ.τρ. Ευφραιμίδης), Βολιώτης (65’ Γιουνάς), Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Κανάρης, Γ. Μπαλόκας, Φιλλής, Μίχας, Μπραχιμάι (80’ Κατσίκας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money