Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–3



Απίστευτο παιχνίδι έγινε στον Διόνυσο, με το «γεμάτο σκορ» 3-3 να σφραγίζει τις προσπάθειες του Διονύσου και της Δόξας Ποντίων Αχαρνών. Στις αρχές του αγώνα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν 6-7 καλές φάσεις για γκολ και είχαν δύο δοκάρια! Όμως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ με σουτ του Πέτρου από το ύψος του πέναλτυ (0-1). Και στο 25’ έγινε το 0-2 με σουτ πλασέ του Μαβίδη!
Ο Διόνυσος ξεπέρασε το σοκ και στο 38’ μείωσε με σουτ του Αγγελόπουλου μέσα από την περιοχή (1-2). Στο 55’ με μπαλλιά στο δεύτερο δοκάρι και πλασέ του Αρκατίνη ήλθε η ισοφάριση (2-2). Ακολούθησε σειρά ευκαιριών των γηπεδούχων, που είχαν 4 ακόμη δοκάρια σ’ όλο το β’ ημίχρονο!
Όμως στο 68’ ο Λαζαρίδης κέρδισε πέναλτυ, που κτύπησε ο Αθανασέλος αλλά ο γκολκήπερ Λεγάκης απέκρουσε εντυπωσιακά! Λίγο αργότερα (70’) σε αντεπίθεση, ο Διόνυσος έκανε την ολοκληρωτική ανατροπή του σκορ με εκπληκτικό εναέριο βολέ στην απέναντι (από την θέση του) γωνία του Χρήστου Ραυτακόπουλου (3-2). Η Δόξα Ποντίων κατάφερε να ισοφαρίσει στο 75’ όταν μετά από λάθος πάσα στο κέντρο των γηπεδούχων, ο Μαβίδης πήρε την μπάλλα και με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 3-3!
Από το 75’ και μετά οι γηπεδούχοι σίγησαν και οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία στις κινήσεις, οπότε έχασαν σημαντικές ευκαιρίες (ειδικά στο διάστημα 85’-90’) να πάρουν την νίκη…
Διαιτητές: Πανούτσος – Κάλλης, Βιτσεντζάτος. Η Δόξα ζήτησε στο α’ ημίχρονο πέναλτυ, που δεν της δόθηκε.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Λεγάκης, Αρκατίνης, Βαϊόπουλος, Μίσιος, Ντόφης (70’ Ευαγγελάτος), Σκαφίδας, Δημ. Ραυτακόπουλος, Αναστασίου, Αγγελόπουλος, Πασαλιμανιώτης, Χρ. Ραυτακόπουλος (80’ Σαμαράς).
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Κουλέπης, Καϊταλίδης, Αθανασέλος, Λαζαρίδης, Πέτρου, Μαβίδης, Βλαντόϊου (80’ Μυρισκλάβος), Σονίδης (60’ Αντωνιάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money