Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ 3–1


Η ομάδα της Άνοιξης


Η Άνοιξη με κορυφαίο -άλλη μια φορά- τον Κώστα Τσεβά, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στα αξιόμαχα Καλύβια. Επικράτησε γηπεδούχος με 3-1 αφού στο 9’ είχε κεφαλιά του Τσεβά στο οριζόντιο δοκάρι (σε κενή εστία)! Το 1-0 έγινε στο 28', όταν ο Τσεβάς βρήκε έξυπνα τον Νικήτα Αθανασόπουλο, κι αυτός με πλασέ πέτυχε το γκολ. Τα Καλύβια, με πολλές απουσίες, δεν είχαν την απόδοση που θα ήθελαν. Μοιραία ήλθε στο 30’ το 2-0, όταν πάλι ο Τσεβάς έδωσε έτοιμο γκολ στον Γεωργούση, κι αυτός με πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ. Στο 34' σουτ του Τσεβά απέκρουσε ο Κόλλιας.
Το 3-0 επετεύχθη στο 55', όταν ο Νικήτας Αθανασόπουλος έκανε μπάσιμο από πλάγια θέση κι έκανε παράλληλη σέντρα προς το τέρμα, στον επερχόμενο Τσεβά, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα. Στο 65' από σέντρα του Ελευθερίου και κεφαλιά του Δρακόπουλου πάλι ο Κόλλιας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Η Άνοιξη συνέχισε να υπερέχει και στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού.
Τα Καλύβια κατάφεραν να μειώσουν στο 89’ με κεφαλιά του Πλάκα, που αγωνίσθηκε έστω και τραυματίας στα τελευταία λεπτά (3-1).
Και οι τρεις αλλαγές που έκανε η Άνοιξη ήταν από τραυματισμούς: Ο Κόλμπερ με διάστρεμμα, ο Νικήτας Αθανασόπουλος με τράβηγμα στον προσαγωγό και ο Κώστας Τσεβάς επίσης με τράβηγμα στον προσαγωγό,
Διαιτητές: Δραγάτης – Σπυρόπουλος, Κάλλης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Κόλμπερ (46' λ.τρ. Γιάν. Αθανασόπουλος), Τρακάκης, Κυριάκης, Δρακόπουλος, Ράλλης, Θεοδώρου, Γεωργούσης, Νικ. Αθανασόπουλος (63' λ.τρ. Ελευθερίου), Δρόσος, Τσεβάς (79' λ.τρ. Ειρ. Αθανασόπουλος).
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Τσούνης (46' Πλάκα), Λευθεροχωρίτης, Χάσκα, Κετέογλου (62' Τσώκος), Σωτ. Χριστόπουλος (80' Τσιριγώτης), Καρελιώτης, Τραϊτοράκης.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money