Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ 3–1



Το 2-1 από τον Γκούμα σε δύο φάσεις: Επάνω το σουτ του σκόρερ. Κάτω η κατάληξη της μπάλλας
Ο Αήττητος Σπάτων ήταν καλύτερος επιθετικά (ειδικά στο β’ μέρος) και με 3 γκολ σε 30’ λεπτά παιχνιδιού, κατέβαλε τον ευάλωτο αμυντικά Αστέρα Βάρης (που είχε προηγηθεί 1-0) με 3-1. Η ομάδα της Βάρης εκμεταλλεύθηκε την μέτρια απόδοση των θεωρητικά γηπεδούχων και στο 28’ πέτυχε το 0-1 με έξυπνη κεφαλιά του Λυμπερόπουλου, μετά από κτύπημα φάουλ του Κουτρομάνου.
Στο β’ ημίχρονο ο Αήττητος εμφανίσθηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο αλλά στα πρώτα λεπτά ο Αστέρας είχε 3 επικίνδυνες αντεπιθέσεις που παρολίγο να απέφεραν δεύτερο τέρμα. Όμως στην άλλη πλευρά του γηπέδου, η πίεση στην άμυνα της Βάρης ήταν ασφυκτική και στο 58’ ο Γκούμας πήρε πάσα του Λύγκου και από πολύ δύσκολη πλάγια θέση (κοντά στην γραμμή του άουτ) κατάφερε να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ (1-1).
Απ’ εκεί και πέρα η υπεροχή του Αήττητου ήταν καθολική και αφού στο 60’ ο τερματοφύλακας Αφουξενίδης έκανε εξαιρετική απόκρουση σε κτύπημα φάουλ του Αλήμπα, ήλθε το 2-1 στο 64’ κατόπιν συνεργασίας Λύγκου–Σέλβια–Σκούμα, ο τελευταίος πέτυχε το 2-1 (υπήρχε υποψία οφ-σάιντ στην φάση).
Η επιβολή του Αήττητου ολοκληρώθηκε στο 86’ μετά από πλαγιοκόπηση του Γκούμα και παράλληλη σέντρα προς το τέρμα, που εκμεταλλεύθηκε ο Σέλβια και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα του Αστέρα Βάρης. Ο Αήττητος έδειξε κατά διαστήματα την επιθετική του δεινότητα αλλά αμυντικά παρουσίασε αδυναμίες. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο Κορωπίου «Α. Πρίφτης» λόγω έργων συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου Σπάτων.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Γκόντα, Καραθανάσης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης, Αλήμπας (78' Μωυσιάδης), Σκαφίδας (60' Σέλβια), Αρκουμάνης, Βαγγελής, Λύγκος (78' Πέντσας), Γκούμας, Σκούμας.
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ (Μπεχλιβανίδης): Αφουξενίδης, Βεϊόγλου, Ιωακειμίδης (78’ Μαυροθαλασσίτης), Ντόνης, Κοτζάι (72’ Μπεκιάρης), Καραγιάννης, Ιβάνοφ, Κατσούγκρης, Λυμπερόπουλος, Κουτρομάνος (66’ Κόντι), Π. Βανγκέλι.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money