Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΜΑΡΚΟ 3–0



Εύκολα η Ατλαντίδα νίκησε, αφού πραγματοποίησε μάλλον το καλύτερο παιχνίδι της στο νέο πρωτάθλημα. Ήταν η τρίτη συνεχής νίκη για την Ατλαντίδα και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Νίκησε στην Ανθούσα την Μαρκό με 3-0. Άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, που είχαν πρωταγωνιστή τον Χρυσάφη.
Την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Ατλαντίδος έκανε και ο έμπειρος Λεωνίδας Καμπάνταης, που έδειξε διάθεση και την αναμφισβήτητη κλάση του.
Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και παρά το καλό στήσιμο της Μαρκό, πέτυχε στο 20' γκολ με πλασέ του Κούτρου, σε κόρνερ του Χρυσάφη (1-0).
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο ο Χρυσάφης δημιούργησε και το δεύτερο γκολ της Ατλαντίδος. Κτύπησε φάουλ με τον δικό του τρόπο και ο Κολοτούρος με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έδωσαν κάποιο χώρο στην Μαρκό, που όμως δεν είχε επιθετική ισχύ. Έτσι, στο 70' πάλι ο Χρυσάφης βρήκε με ωραία μπαλλιά τον Κούτρο, κι αυτός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητές: Δραγάτης – Τσαλίκογλου, Πολυχρονιάδης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Μανωλάς, Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι (70’ Πανόπουλος), Μαλάι, Κούτρος (81’ Παππάς), Χρυσάφης, Σιούτης (50’ Καμπάνταης).
ΜΑΡΚΟ (Οικονομόπουλος): Κακαγιάς, Σκορδάς, Σιδερής (62’ Μοιρασγεντής), Πλίτσης, Τζανής, Τσετβερίκοβ (68’ Μερκούρης), Καλαβρός, Δημογιάννης, Βασιλός, Μινάι (55’ Λέμε), Ζαφειρόπουλος.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money