Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3–0


H μπάλλα στο δοκάρι του Μεσσηνέζη από κτύπημα φάουλ του Κονταρίνη

Ο Αετός Πικερμίου επικράτησε γηπεδούχος με 3-0 του Παμπαιανικού, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Μετά από ένα μέτριο α’ ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα του διαιτητή (44’) για την λήξη του ημιχρόνου, με δυναμική ενέργεια του Κιλιμτζίδη, ο οποίος πιεζόμενος πλάσαρε τον τερματοφύλακα Μεσσηνέζη (1-0). Στο 15′ ο Αετός είχε δοκάρι σε απευθείας κτύπημα φάουλ από τον Κονταρίνη.
Ο Παμπαιανικός ήταν επιθετικά ανίσχυρος και μόνο στο 5’ ο Κατσικώστας απείλησε με κεφαλιά (απέκρουσε εύκολα ο Γκούτσιας, ο οποίος έπαθε τράβηγμα στο 39’ κι αντικαταστάθηκε από τον Χατζόπουλο).
Στο β’ οι γηπεδούχοι έπαιξαν εμφανώς καλύτερα, δημιούργησαν αρκετές φάσεις για γκολ και εκμεταλλευόμενοι την κακή απόδοση των παικτών του Παμπαιανικού έφτασαν σε άνετη νίκη.
Μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 49′ με τον Κατσικώστα, που είχε σουτ στο δοκάρι! Στο επόμενο λεπτό (50’0 έχασε καλή ευκαιρία ο Ιωάννου ενώ στο 54′ καλό σουτ του Σερμαγιά έφυγε άουτ. Στο 70′ κέρδισε πέναλτυ ο Σερμαγιάς και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ιωάννου (2-0). Μετά από 5 λεπτά (75′) ο Αϊδώνης πέτυχε από πλεονεκτική θέση με πλασέ το 3-0.
Από μία πολύ καλή ευκαιρία είχαν και οι δύο ομάδες στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο 86′ από εξαιρετική θέση κεφαλιά του Γκιντίδη (άουτ) και στο 90′ διπλή προσπάθεια του Κατσικώστα από καλή θέση δεν είχε αποτέλεσμα…
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Καραπιπέρης, Αλεξοπούλου.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Γκούτσιας (39′ λ.τρ. Χατζόπουλος), Τζέγια, Φράγκος, Αρβανιτίδης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Κονταρίνης, Σερμαγιάς, Κιλιμτζίδης, Ζαφειρόπουλος (68′ Αϊδώνης), Ιωάννου (74′ Αντωνόπουλος-Κακαράς).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Μεσσηνέζης, Κατσίμπρας (46′ Παρθένης), Φράγκου, Μπρέγιαννης, Ξεφτεράκης, Λοτσάρης, Δούβος (65′ Π. Αντωνόπουλος), Δημήτρουλας (70′ Βεντούρης), Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money