Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 2–6



Ο Παλλαυρεωτικός είχε καλύτερη φυσική κατάσταση και αποτελεσματικότητα. Μετά το 70’ επικράτησε κατά κράτος της Δόξας Ποντίων, η οποία δεν διέθετε τις απαραίτητες δυνάμεις για ν’ ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού. Δεν μπορούν όλες οι ομάδες της Β’ κατηγορίας ν’ αντέξουν διπλούς αγώνες εντός της ίδιας εβδομάδας (οι εμβόλιμες αγωνιστικές αποτελούν καταστροφή για κάποιες ομάδες).
Πάντως, ο Παλλαυρεωτικός στάθηκε πολύ καλά και στο πρώτο ημίωρο είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες, κι ένα δοκάρι. Η υπεροχή αυτή έφερε αποτέλεσμα στο 35' με σουτ του Ασλάνι (0-1). Στο β’ ημίχρονο η Δόξα, που είχε δύο ευκαιρίες στο α’ μέρος (με Μαβίδη και Χριστιανίδη) δέχθηκε δεύτερο γκολ (0-2) με κεφαλιά του Φετολλάρι στο 49’, αλλά επιχείρησε να αντιδράσει και κατάφερε αμέσως να κερδίσει πέναλτυ (51’). Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς ο Μαβίδης και μείωσε 1-2.
Ο Παλλαυρεωτικός συνέχισε να πιέζει και η Δόξα να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό. Έτσι, ήλθε φυσιολογικά το 1-3 και το 1-4 στο 60' και στο 64’ με τον Ζουμά. Μετά επήλθε η κατάρρευση της Δόξας και ο έμπειρος Παπαδόπουλος με κεφαλιά στο 70' και ο Δρούγκας στο 80' ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-6. Στο τέλος (88’), η Δόξα πέτυχε γκολ πάλι με τον Μαβίδη για το τελικό 2-6!
Δαιτητές: Πανούτσος – Αλεξοπούλου, Μετακίδης.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Καϊταλίδης, Ρούντος (66' Βενετικίδης), Αθανασέλος, Αντωνιάδης (64' Παπαγεωργίου), Κότσαλος, Κωστούλας (66' Βλαντόϊου), Μαβίδης, Χριστιανίδης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Μιχαηλίδης (60' Μπαγιάστας), Πάνου, Σουλιώτης, Δρούγκας, Ζουμάς (76' Καυκιάς), Φετολλάρι, Ασλάνι (70' Κωνσταντινίδης), Κ. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money