Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–4



Η τραγική διαιτησία του κ. Αντιπαριώτη δεν άφησε τους πολυπληθείς θεατές του γηπέδου της Αγίας Μαρίνας Νέας Μάκρης να χαρούν όσο θα ήθελαν τον αγώνα των δύο ομάδων, που προσπάθησαν να παίξουν και να προσφέρουν ωραίο θέαμα και πολλά γκολ! Ο Θησέας …βράζει αλλά ο Παθιακάκης πήρε ένα ματς-φωτιά και ο Θησέας υπέστη μια «τεχνική» εντός έδρας ήττα από τα λάθη της διαιτησίας αλλά και τους τραυματισμούς βασικών στελεχών του (στο 10’ με πρόβλημα στη μέση ο Ζιάγκος και στο 20’ με τράβηγμα ο Μαγκουσοχατζάκης).
Και μόνο η εξέλιξη του σκορ καταδεικνύει το ντέρμπυ που έγινε! Στο α’ ημίχρονο ο Παθιακάκης ήταν καλύτερος και στο β’ μέρος ο Θησέας -παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 60’- έκανε πολύ καλή εμφάνιση και παραλίγο να ισοφάριζε…
Αναλυτικά η εξέλιξη του παιχνιδιού:
Μόλις στο 1’ ο δαιτητής αρνήθηκε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή εντός περιοχής του Λαγού.
Στο 25’ ο Ρόμπολας με σουτ (από πάσα του Ντρένοβα) έγραψε το 0-1.
Στο 37’ μετά από κτύπημα κόρνερ του Μπούτιβα, ο προωθημένος Τσίγκος με κεφαλιά σημείωσε το 0-2.
Στο 45’ ο εξαιρετικός Λαγός προσπάθησε με πλασέ να «κρεμάσει» τον Μεϊντάνη αλλά η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!
Στο 55’ μετά το «ελεύθερο» του Τσούκα, ο Λαγός πήρε την μπάλλα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μείωσε με πλασέ (1-2).
Ακολούθησαν δύο τετ-α-τετ του Λαγού στο 70’ και στο 73’ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μεϊντάκης. Επίσης, κτύπημα φάουλ του Ιορδανίδη στο κάθετο δοκάρι του Τσούκα!
Στο 80’ μετά από κόρνερ, σουτ του Τσέλιου από καλή θέση, απέκρουσε και πάλι εκπληκτικά ο Μεϊντάνης (απίστευτη απόκρουση)!
Στην γρήγορη αντεπίθεση (81’) ο πολύ καλός Ντρένοβα, βγήκε μπροστά, μοίρασε στον Γιώτη, κι αυτός εύκολα πέτυχε το 1-3.
Στο 88’ από λάθος της άμυνας (γύρισμα της μπάλλας στον Τσούκα), παρενέβη ο Ντρένοβα, κι αφού πέρασε και τον Τσούκα έκανε το 1-4.
Στο 94’ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μαγγίνα, ο Θησέας μείωσε για το τελικό 2-4.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Χριστόπουλος, Ν. Κορωνιάς. Μετά την λήξη της συνάντησης οι γηπεδούχοι ζήτησαν εξηγήσεις από τον διαιτητή για τις αποφάσεις αλλά και για τις μη αποφάσεις του (υποστηρίζουν ότι δεν σφύριζε τα φάουλ εις βάρος του Παθιακάκη αλλά τα ίδια -στο θέμα των φάουλ- υποστήριζε και η πλευρά του Παθιακάκη για τα φάουλ των γηπεδούχων)!
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Μαντόπουλος, Τσέλιος, Νικολέας, Μαγκουσοχατζάκης (20’ λ.τρ. Χατζόπουλος), Κωνσταντόπουλος (46’ Ρακιπλάρι), Ζιάγκος (10’ λ.τρ. Δημητρίου), Νικηφοράκης, Λαγός.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης, Κόκα (58’ Ρακιτζόπουλος), Τσίγκος, Κωστής, Αγγελίνας, Ρόμπολας, Μ. Τασιούδης (85’ Γιώτης), Ιορδανίδης, Ντρένοβα, Μπούτιβας (88' Αντεριώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money