Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 2–2



Θα μας τρελάνουν ο Άρης Βούλας και η Μάχη! Μετά από παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις στην απόδοσή τους, οι αντίπαλοι ήλθαν ισόπαλοι 2-2. Φυσικά, ρόλο έπαιξαν και οι προπονητές, που άλλαξαν με τις αλλαγές τους την αγωνιστική συμπεριφορά κάθε πλευράς… Γεγονός είναι ότι ο γηπεδούχος Άρης Βούλας προηγείτο 2-0 μέχρι σχεδόν το 70’ αλλά η Μάχη ισοφάρισε και απείλησε σοβαρά με ήττα τους αντιπάλους της! Η ισοπαλία μάλλον είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα της αναμέτρησης…
Το σκορ άνοιξε στο 24’ ο νεαρός Σταθάκης με πλασέ από πλάγια θέση, μέσα από την περιοχή (1-0). Μέχρι το ημίχρονο δεν έγιναν σοβαρές ανατροπές στην ομαλή εξέλιξη της αναμέτρησης (με ελαφρά υπεροχή του Άρη) αλλά στο 51’ ο Κριλής με κοντινό πλασέ ύστερα από προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα Παππά, πέτυχε το 2-0.
Η είσοδος των Λευτέρη Παπαδόπουλου και Θανόπουλου, όπως και η μεταφορά του Σωτηριάδη στην επίθεση, έδωσαν δύναμη στην Μάχη και στο 68’ ο Λευτ. Παπαδόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Η πίεση των φιλοξενουμένων διαρκώς αυξανόταν και η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ικανοποιητικά. Έτσι, στο 75’ ο Άντι Σένε ισοφάρισε 2-2.
Στο υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού η Μάχη διεκδίκησε την νίκη αλλά δεν κατάφερε να την πάρει ενώ και ο Άρης είχε στο 90’ εξαιρετική χαμένη ευκαιρία να σκοράρει με τον Παπαγεωργίου.
Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική ο Άρης Βούλας πήρε ισοπαλία 2-2 στο Λαύριο από τον Ολυμπιακό ενώ η Μάχη επεβλήθη γηπεδούχος με 4-2 του Κορωπίου, αφού στο ημίχρονο ηττάτο με 2-0 (δηλαδή όπως και σημερινό ματς)!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Πολυχρονιάδης, Σοφιάς.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας, Βελλής, Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Κριλής (78' Διγενής), Σταθάκης (85' Σανσάρογλου), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλλάρι (59' Ντε Σόουζα).
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καχόπουλος, Μουρούτης, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Καρακοζίδης (56' Ελ. Παπαδόπουλος), Νταής, Κ. Σένε (56' Θανόπουλος), Α. Σένε, Ραπτογιάννης (68' Αλ. Κοροβέσης). 

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money