Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–2



Στο 90’ ισοφάρισε 2-2 το Κρυονέρι στον Κόκκινο Μύλο τον Αχιλλέα, που έπαιζε από το 47’ με 10 παίκτες! Το ματς ήταν πολύ δυνατό και το αποτέλεσμα δίκαιο.
Το μαχητικό Κρυονέρι πήρε βαθμό στην πολύ δύσκολη έδρα του Αχιλλέα, που διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Θεοδώρου στο 23' με σουτ σημείωσε το 1-0 και ο Γκλιάτης στο 26' ισοφάρισε 1-1.
Οι γηπεδούχοι στο 44’ κέρδισαν πέναλτυ και με εύστοχο κτύπημα ο Τσάκαλος έδωσε πάλι προβάδισμα στον Αχιλλέα με 2-1. Τα πράγματα «στράβωσαν» για τον Αχιλλέα στο 47', όταν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σιαδήμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα. Το Κρυονέρι κατάφερε στην εκπνοή της συνάντησης (90’) να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία με κτύπημα φάουλ-κεραυνό του Ζερμπίνη (2-2).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καψιώχας (46' Καπούλας), Καραπαναγιώτης, Βαφειάδης, Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός, Σταματόπουλος, Σάλαρι (75' Ξενάκης), Τσάκαλος, Θεοδώρου (51' Μαραντίδης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Παπαδόπουλος): Παραράς, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Γκλιάτης (46' Σολδάτος), Βαμβάτσικος, Κανταρέλλης, Άννινος (62' Ρίζος), Καμαρίτης (75' Μανουσάκης), Κολίτσι, Ζερμπίνης, Αγγελιδάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money