Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2–2





Ο Άρης Βούλας πήρε ισοπαλία 2-2 στο Λαύριο από τον τοπικό Ολυμπιακό και τον υποχρέωσε στην πρώτη απώλεια βαθμών! Στις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν δύο τέρματα και πανηγύρισαν στο τέλος για την επιτυχία τους. Οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι της βαθμολογίας είχαν την υπεροχή σχεδόν σ’ όλο το παιχνίδι αλλά ακόμη και όταν βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-1 δεν κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη…
Μαχητικός ήταν ο Άρης Βούλας και πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι. Παρατάχθηκε αμυντικά αλλά τα κατάφερε πολύ καλά με τις γρήγορες αντεπιθέσεις του Κριλή.
Το πρώτο μέρος του αγώνα ήταν ένας μονόλογος του γηπεδούχου. Είχε κατοχή, αλλά αναλώθηκε σε παράλληλο ποδόσφαιρο και σε μακρινές διαγώνιες μπαλιές που πήγαν χαμένες λόγω και του ευνοϊκού αέρα. Μετά το 20’ που οι γηπεδούχοι είδαν ότι οι Αρειανοί δεν ασκούσαν πίεση μπροστά, πέρασαν και τον Τσίκλο σαν δεύτερο σέντερ-φορ. Όμως στο 29’ ένα λάθος του Τσιάτσιου, που γύρισε την μπάλα πίσω, εκμεταλλεύθηκε ο Κριλής και με πλασέ έκανε το 0-1.
Με την έναρξη του β’ μέρους οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και το κατάφεραν στο 53’ με κεφαλιά του Τσίκλου σε κόρνερ του Μητροφάνη (1-1).
Η συνέχεια ήταν πιο πιεστική από πλευράς γηπεδούχων. Στο 61’ απείλησαν με σουτ του Τσίκλου και στο 66’ ο Γκαβασιάδης πέτυχε με κοντινό πλασέ το 2-1 μετά από προσωρινή απόκρουση του Κάρσου σε σουτ του Έλενα. Εκεί φάνηκε ότι το ματς έκλεινε υπέρ του Ολυμπιακού.
Όμως ο Άρης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη… Η αλλαγή του Τσίκλου άλλαξε τις ισορροπίες. Καμία επιθετική δραστηριότητα για τον Ολυμπιακό, ο Άρης βγήκε μπροστά και στο 81’ πέτυχε την ισοφάριση με πλασέ του Παπαγεωργίου (2-2). Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για προηγηθέν οφ-σάιντ αλλά ο αρμόδιος βοηθός (Δουλγεράκης) πήρε την φάση επάνω του και είπε ότι δεν υπήρχε παράβαση.
Ακολούθησε μάχη για την επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, με χαμένες ευκαιρίες από Κοντογιάνη, Γκαβασιάδη των γηπεδούχων αλλά και τον Διγενή στο 88’ των φιλοξενουμένων.
Ο Ολυμπιακός Λαυρίου διατήρησε σαφή πρωτοβουλία στις κινήσεις και την κατοχή μπάλλας αλλά από αποτέλεσμα …τζίφος! Αν είχε σκοράρει στο πρώτο 20λεπτο (σε δύο καλές περιπτώσεις με Έλενα και Κοντογιάννη), ίσως έπαιρνε το παιχνίδι…
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Λάμπρου, Δουλγεράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Κ. Καραγιάννης, Βασιλείου, Μ. Καραγιάννης (89' Τσιώλης), Τσίκλος (81' λ.τρ. Μπένα), Χόρτσας, Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Τσιάτσιος, Γκαβασιάδης, Παπαγεωργίου, Έλενας.
ΑΡΗΣ Β. (Διαγκούλης): Κάρσος, Κολτσίδας, Βελλής, Λάσκος, Διακρούσης, Τσιαγκάνης, Κριλής (88' Γκριν Λόνγκο), Σταθάκης (70' Διγενής), Παπαγεωργίου, Παπαδημητρόπουλος, Μπουλλάρι (55' Σανσάρογλου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money