Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 2–1



Το φάουλ του Παπακωνσταντίνου στο δοκάρι του Πετράκη, πριν το γκολ του Κουλούρη (1-0)

Τα λάθη που έκανε ο Κορδολαίμης την περασμένη Κυριακή εις βάρος του Πρωτέα (στο ματς με τον Παθιακάκη), τα πλήρωσε η Σταμάτα από τα λάθη της Ελ. Αντωνίου υπέρ του Πρωτέα. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχίζεται! Δεν πάει άλλο με τους -υποτίθεται αξιολογημένους- αδιάφορους διαιτητές, που δεν σέβονται τις ομάδες και σφυρίζουν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια (πάντως όχι αντικειμενικά), ξεσηκώνοντας τον λιγοστό πλέον κόσμο που πηγαίνει στα γήπεδα!
«Μας έκαψε η διαιτησία», φωνάζουν οι φίλοι της Σταμάτας και επιβεβαιώνουν όσοι «τρίτοι» βρέθηκαν στην Π. Φώκαια για να δουν τον αγώνα Πρωτέα-Σταμάτας 2-1. Ήταν δύο μέτριες ομάδες που δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Η μία χειρότερη από την άλλη (είχαν και αρκετές απουσίες βασικών παικτών τους)!
Προηγήθηκε στο 15’ ο Πρωτέας μετά από φάουλ που (άδικα γιατί δεν υπήρχε φάουλ) έδωσε η διαιτητής στον Μπαλογιάννη. Το φάουλ εκτέλεσε ο Παπακωνσταντίνου στο δοκάρι και στην επιστροφή βρήκε την μπάλλα ο Κουλούρηε και με πλασέ έγραψε το 1-0. Στην συνέχεια ο Μπουρτζαλιάνι είχε δύο εξαιρετικές χαμένες ευκαιρίες και στο 55’ ο 18χρονος Κουλούρης δεν κατάφερε σε τετ-α-τετ να νικήσει τον Πετράκη.
Όμως στο 66’ ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Ζντράβα, στην πρώτη του επαφή με την μπάλλα, ξεγέλασε με σουτ από πλάγια θέση τον έμπειρο Πετράκη και πέτυχε το 2-0. Αμέσως (68’) η Σταμάτα μείωσε με γκολ του Μπουρτζαλιάνι, ύστερα από συνδυασμό με τον Δημητρίου (2-1). Στο τελευταίο τέταρτο ο Πρωτέας με αμυντικό σχήμα και με τον Μπαλογιάννη στόπερ δεν απειλήθηκε σοβαρά.
Το σκάνδαλο έγινε στο 85’ όταν ανετράπη καθαρά μέσα στην περιοχή του Πρωτέα ο Μπουρτζαλιάνι αλλά διαιτητής και επόπτης δεν …είδαν τίποτε! Ήταν πέναλτυ και αποβολή του αμυντικού.
Είναι κρίμα να αναφερόμαστε σε διαιτητές όπως η διεθνής Ελ. Αντωνίου και οι αξιολογημένοι βοηθοί Μήταρης και Κάλλης με άσχημα λόγια. Μόνο λύπη αφήνει ο τρόπος που συμπεριφέρονται στα σωματεία! Εν πάσει περιπτώσει, αν δεν επιθυμούν να παίζουν παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων ας το δηλώσουν…
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Φώσκολος, Διακορώνας, Νίνα, Κουλούρης (65' Ζντράβα), Θάνο, Κατσούλας, Βεϊζάι, Μακρυπίδης (80’ λ.τρ. Αν. Μακροδημήτρης), Χύκα (88’ Δέδες), Παπακωνσταντίνου, Μπαλογιάννης.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πετράκης, Μπόρας, Τορλαχίδης (85' Παπάζης), Μητρόπουλος, Μπαλαρής, Χρυσανθόπουλος, Δημητρίου, Χαμπέρης, Μπουρτζαλιάνι, Σάββας, Μπέντης (63’ Σμυρναίος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money