Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–1



Ο Παλληνιακός κέρδισε 2-1 το τοπικό ντέρμπυ με την Ατλαντίδα, υπενθυμίζοντας την αξία αλλά και ποιότητά του. Η Ατλαντίς με την υπεροπλία σε παίκτες, δέχθηκε δύο «εύκολα» γκολ και ηττήθηκε στην εκπνοή του αγώνα από επιπόλαια λάθη.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο 5' όταν ο Κοβάνης με συρτό διαγώνιο έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-0 (ο τερματοφύλακας Φυλακτός άργησε ν’ αντιδράσει). Πάντως, λίγο αργότερα ο Φυλακτός πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Βυργιώτη. Η Ατλαντίς αντέδρασε και δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις, αλλά πότε η άμυνα και πότε ο Αραχωβίτης απέτρεψαν την παραβίαση της εστίας των γηπεδούχων. Όμως, στο διάστημα του α’ μέρους υπήρξαν δύο περιπτώσεις πέναλτυ υπέρ της Ατλαντίδος, που ο διαιτητής δεν έστερξε να …ασχοληθεί! Ειδικά η περίπτωση της ανατροπής του Πανόπουλου στην γωνία της μεγάλης περιοχής είναι κλασικό πέναλτυ και δεν έπρεπε να το αφήσει ατιμώρητο. Όσο για το χέρι του παίκτη του Παλληνιακού μέσα στην περιοχή, ήταν καθαρό αλλά επειδή δεν πήγε ο παίκτης στην μπάλλα αλλά η μπάλλα βρίσκει το χέρι του (αθέλητα), με τους ισχύοντες κανονισμούς δεν υπάρχει πέναλτυ.
Στο β’ ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ντέρμπυ, με τον Παλληνιακό να κρατάει καλά το κέντρο και την Ατλαντίδα να μάχεται να βρει διεξόδους στην άμυνα των γηπεδούχων. Οι προσπάθειες της Ατλαντίδος έφεραν καρπούς στο 80' όταν ο Καλλιαμπάκας με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Μαργέτη, ισοφάρισε 1-1. Στο 83’ ο τερματοφύλακας Αραχωβίτης απέκρουσε εντυπωσιακά συρτό σουτ του Κούτρου και στο 89' ο Μαργέτης έκανε λάθος πάσα στο κέντρο, πήρε ο Δαραμούσκας κι έβγαλε τον Βλάχο σε θέση βολής για το τελικό 2-1.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Β. Τζαφόλιας, Γουρνιάς.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (89' Κοτροζίνης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης (79' Μαυράκης), Βυργιώτης (70' Καββαδίας), Κυριόπουλος, Καστής, Κοβάνης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Βιδάλης (20' λ.τρ. Μανωλάς), Κουλλίρα (77' Μαργέτης), Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι (40' λ.τρ. Καλλιαμπάκας), Μαλάι, Κούτρος, Χρυσάφης, Πανόπουλος.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money