Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΑΝΟΙΞΗ 2–1


Στιγμιότυπο από περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων


Καλύτερη η Σταμάτα, σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Άνοιξης, νικώντας την με 2-1. Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν την δυναμική τους και πανηγύρισαν μια σπουδαία και δίκαιη νίκη. Το ματς εξελίχθηκε περισσότερο στην δύναμη και λιγότερο στην ποιότητα. Ήταν ντέρμπυ με τα όλα του και η νίκη έκλεινε στο τέλος (86’) προς τους γηπεδούχους! Η Άνοιξη δεν απέδωσε τα αναμενόμενα -κυρίως στο α' ημίχρονο- και δεν πήραν τίποτα απ’ αυτό το παιχνίδι.
Η Σταμάτα ήταν πιο αποφασιστική και στο 20' άνοιξε το σκορ όταν ο Μπουρτζαλιάνι έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με αποτελεσματικό τρόπο έκανε το 1-0.
Η Άνοιξη προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις και στο 39' έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1). Έκανε σέντρα ο Νικήτας Αθανασόπουλος και ο Κώστας Τσεβάς με άψογο στυλ ισοφάρισε.
Στο β’ μέρος ο αγώνας έγινε πιο δυνατός, με την Άνοιξη να έχει 3 καλές ευκαιρίες (48’ Νικήτας Αθανασόπουλος, 72’ Γιάννης Αθανασόπουλος και 82’ Δρακόπουλος). Η Σταμάτα, όμως, επέβαλε τον ρυθμό της στο κέντρο, με τον Νίκο Πέππα, τον Χαμπέρη και τον Δημητρίου να κάνουν την διαφορά.
Έτσι, ήλθε και το νικητήριο τέρμα στο 86’, όταν ο Δημητρίου με άψογο πλασέ νίκησε τον Μουλά και διαμόρφωσε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 2-1.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Καραθανάσης, Γουρνιάς. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική τους διαιτησία πήραν από τις διοικήσεις και των δύο ομάδων (τόσο από τον Χρ. Πέππα πρόεδρο της Σταμάτας όσο κι από τον Τάσο Αγγέλικα πρόεδρο της Άνοιξης)! Μπράβο τους.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πετράκης, Τορλαχίδης (46' Ζαχαρόπουλος), Φαραντάκης, Μητρόπουλος, Μπαλαρής, Σάββας (79' Σμυρναίος), Δημητρίου, Χαμπέρης, Μπουρτζαλιάνι, Ν. Πέππας, Μπέντης.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Κόλμπερ, Τρακάκης, Κυριάκης, Γιάν. Αθανασόπουλος, Ράλλης, Θεοδώρου (46' Δρακόπουλος), Ειρ. Αθανασόπουλος (73' Δαρζέντας), Νικ. Αθανασόπουλος, Δρόσος (57' Γεωργούσης), Κ. Τσεβάς.
* Ο Α.Ο. Σταμάτας συλλυπείται τον τερματοφύλακά του Σπύρο Μαμάη, για τον χαμό του αξιαγάπητου 81χρονου παππού του Βασιλείου Βελτανιώτη, η κηδεία του οποίου θα γίνει σήμερα Πέμπτη στο κοιμητήριο της περιοχής.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα: 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money