Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 2–1



Η ομάδα του Αστέρα Γλυκών Νερών

Εντυπωσιακός ο Αστέρας Γλυκών Νερών επικράτησε γηπεδούχος του Συκαμίνου 2-1 και μάλιστα με ανατροπή του σκορ… Έτσι, μετά την 2η αγωνιστική, βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του πίνακα της Γ’ κατηγορίας.
Το Συκάμινο δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αν κι έπαιξε αρκετά καλά και προηγήθηκε στο 15’ με σουτ του Παπαπάνου (0-1). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα (23’) με κεφαλιά του Παππά, σε κόρνερ του Νικ. Ντούγια (1-1). Στο 30’ έγινε και η ανατροπή, με απευθείας κτύπημα φάουλ του Νικ. Ντούγια (2-1).
Πριν λήξει το ημίχρονο (35’) οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Κανάρης κι απέκρουσε ο Πλέσσας!
Το Συκάμινο είχε την υπεροχή στο β’ ημίχρονο κι έχασε ευκαιρίες. Όμως και ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια με τον Λετζάκη και τον Βλαχιώτη, ενώ οι παίκτες του ζήτησαν και πέναλτυ σε ανατροπές επιθετικών του.
Διαιτητές: Κ. Κορωνιάς – Πολύδωρος, Τρίμης.
ΑΣΤΕΡΑΣ Γ.Ν. (Κοσμίδης): Πλέσσας, Νάσσιος, Νικ. Ντούγιας, Αβραμόπουλος, Λουλάκης, Σκανδάλης, Παππάς, Παν. Ντούγιας (74’ Αναγνωστόπουλος), Καμάρας (51’ Λετζάκης), Τσουράκης (57’ Κορδάτος), Λάζ. Βλαχιώτης.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ (Σκαρμούτσος): Σταματίου, Παλαιοσπύρος, Σούλα (85’ Μαρίνοβ), Χαλκιαδάκης, Σακαράκας, Κανατάς (80’ Ρέθι), Παπαπάνου, Μακρής, Τζεβελέκος, Κανάρης, Ανυφαντής (65’ Τιμπλαλέξης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money