Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΗΤΕΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2–0


Φάση από τον αγώνα

Τρίτη νίκη των Νικητών σε ισάριθμα παιχνίδια. Επικράτησαν στην Ανθούσα του αξιόμαχου Καπανδριτίου με 2-0. Ο αγώνας στιγματίσθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του χαφ του Καπανδριτίου Ανδρέα Σελίστα στο κεφάλι (έχασε για λίγο τις αισθήσεις του), λίγο πριν τελειώσει το α’ ημίχρονο. Ο παίκτης αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες της γιατρού του αγώνα κ. Τόλια, διεκομίσθη στο ΚΑΤ που εφημέρευε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου του έγινε αξονική τομογραφία και πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ, με εντολή να παραμείνει εκτός αθλητικής δραστηριότητας για 10 ημέρες.
Το παιχνίδι αποτέλεσε δύσκολο τεστ για την ομάδα των Νικητών καθώς το νεανικό συγκρότημα του Καπανδριτίου έφερε αντίσταση κι έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Σκόρερ των δύο τερμάτων της συνάντησης αναδείχθηκε ο Παππάς στο 9’ και στο 83’. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Σωτηρόπουλο και τον Μπλέτα, αλλά και οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα 46’-60' είχαν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Τριγάζης, Κουλοχέρης.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Τζούφης, Παπαπέτρου, Παπανικολόπουλος, Καρναβίας, Κοσκολός, Σωτηρόπουλος, Γεράνης, Θαν. Λεμονής (65’ Κουλούτζος), Μπλέτα (83’ Σέχου), Παππάς (89' Σταθόπουλος).
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (Τσομπανάκης): Σαρρής, Βελτανιώτης (75’ Στέφ. Σδράλιας), Λίκο, Πέτρου, Σίνας, Σελίστα (46’ λ.τρ. Κ. Μαντάς), Μπουλέκος, Ξ. Μαντάς, Τρινταφύλλου, Βλάχος, Νέλι (46’ Ν. Μελιράς).

Επάνω: Ο Σελίστα δέχεται τις α' βοήθειες της ιατρού του αγώνα. Κάτω: Το ασθενοφόρο μετέφερε τον παίκτη στο ΚΑΤ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money