Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2–0


Μόλις ο Ζουρούδης (ν. 10) έχει πετύχει το 1-0

Το ντέρμπυ της αγωνιστικής είχε νικητή τον γηπεδούχο Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. Μπροστά σε 500 περίπου θεατές, ο Ολυμπιακός επεβλήθη 2-0 του Κεραυνού μετά από δυνατή αναμέτρηση και αξιοποίηση των ευκαιριών που είχαν οι γηπεδούχοι στο β’ ημίχρονο. Ήταν η τρίτη σερί νίκη των γηπεδούχων και η πρώτη απώλεια βαθμών που υπέστησαν οι φιλοξενούμενοι.
Το α’ μέρος δεν είχε σπουδαίες φάσεις και συγκινήσεις. Οι αντίπαλοι έκαναν παιχνίδι αναμονής, προσέχοντας -και οι δύο- τις άμυνές τους. Κάπως καλύτερος ο Κεραυνός στο πρώτο 25λεπτο, με την ομάδα του Αγίου Στεφάνου να ισορροπεί και στο 26' να κερδίζει έμμεσο φάουλ από λάθος γύρισμα του Μπρότσι στον Χαντζάρα, που πέρασε αναξιοποίητο. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, μία με τον Κακαρά για τον Κεραυνό (36') και μία με τον Μπόσιο για τον Ολυμπιακό (40').
Στο β’ μέρος πάλι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και πήγαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα απειλώντας (φάουλ του Ντε Ντέους απέκρουσε εύκολα ο Ντογκοτάρι), όμως η προσωπικότητα των παικτών του Ολυμπιακού φάνηκε στο 58’, που ο Μπόσιος έκανε «ζυγισμένη» σέντρα στο κεφάλι του Καραχάλιου, η κεφαλιά του οποίου (από την μικρή περιοχή) τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χαντζάρα και στην επιστροφή ο δαιμόνιος Ζουρούδης με προβολή, δεν άφησε περιθώρια στον φιλότιμο τερματοφὐλακα (που έκανε απέλπιδα προσπάθεια ν’ αποκρούσει), υποχρεώνοντας την ομάδα της Κερατέας να δεχθεί το πρώτο της τέρμα στο εφετινό πρωτάθλημα (1-0)!
Ο Ολυμπιακός μετά το γκολ βελτιώθηκε και με την βοήθεια και του κόσμου του πήρε κι άλλες πρωτοβουλίες στις κινήσεις. Έτσι, έφθασε στο 75’ στην ολοκλήρωση της επικράτησής του. Η εξαιρετική πάσα του Μπόσιου, έβγαλε τον Καραχάλιο στην πλάτη της άμυνας του Κεραυνού και με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο τέρμα που δέχθηκαν έχασαν την ψυχολογία τους και υπετάγησαν στους αντιπάλους τους.
Υπογραμμίζουμε το πόσο μεγάλος παίκτης είναι ο έμπειρος Ζουρούδης, ο οποίος έδωσε ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του. Ήταν άψογος τόσο οργανωτικά όσο και εκτελεστικά.
Διαιτητές: Δραγάτης – Σπυρόπουλος, Καραθανάσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης (58’ Σεβδαλής), Αμανατίδης, Οικονομόπουλος, Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος (93’ Νάκας), Κάρο, Μαρσέλος (86’ Χαλιλάι), Ζουρούδης, Μπόσιος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Μπρότσι, Σότα, Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς (75’ Φουστέρης), Κακαράς, Νταΐ, Ντε Ντέους, Γκόντζος (60’ Μουσαράι).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money