Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 2–0


Φάση από τον αγώνα

Σημαντική νίκη σημείωσε στο τέλος ο γηπεδούχος Αετός Πικερμίου επί του Κουβαρά με 2-0. Η επανεμφάνιση του Καραβατάκη, έστω και ως αλλαγής, επανέφερε στα γκολ την ομάδα του Πικερμίου, καθώς στο 89’ μετά από κτύπημα κόρνερ πέτυχε με κεφαλιά το 1-0. Στις καθυστερήσεις του αγώνα (93’) ο Μποϊμπέι -μπήκε κι αυτός ως αλλαγή- με πλασέ από κοντά σημείωσε το 2-0, μετά από σέντρα του Ιωάννου.
Το παιχνίδι ήταν κακό και δεν προσέφερε σχεδόν καμία φάση στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο στο 29’ ο Ιωάννου επιχείρησε σουτ από την μικρή περιοχή (ύστερα από λάθος αντιπάλων αμυντικών), αλλά έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι του Δριχούτη.
Στο β’ μέρος ο Αετός Πικερμίου διατήρησε καθολική υπεροχή στις κινήσεις, κι έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Ο Ιωάννου στο 51’ και ο Καραβατάκης στο 66’, έκαναν τελικές ενέργειες που απεσόβησε ο Δριχούτης, ενώ σουτ του Ζαφειρόπουλου στο 80’ σταμάτησε και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 91’ ο Ιωάννου έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με σουτ και πάλι στο κάθετο δοκάρι του Δριχούτη.
Διαιτητές: Φωστέρης – Βλαχόπουλος, Ραδίσης. Ο Κουβαράς τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σύρου με 2η κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Xωριανόπουλος): Χατζόπουλος, Μοιρώτσος, Φράγκος (71’ Σερμαγιάς), Γ. Γκούτσιας, Καλογραιάκης (46’ Μποϊμπέι), Γκιντίδης, Κονταρίνης, Αρβανιτίδης, Αϊδώνης (57’ Καραβατάκης), Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Δριχούτης, Τσούνης, Σύρος, Λιάπης, Κοντζιάς, Στουραΐτης (90’ Νικολακόπουλος), Χατζής (90’ Ζάζας), Μικιρδιτσιάν (46’ Σωφρόνης), Πρίφτης, Τόλιας, Eλέζι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money