Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 2–0


Φάση από τον αγώνα

Νίκη ουσίας σημείωσε ο Παμπαιανικός στο γήπεδό του επί της μέτριας Βουλιαγμένης με 2-0. Καλύτεροι σε όλο σχεδόν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι, πίεσαν εξ αρχής τον αντίπαλό τους και στο 22’ πέτυχαν το 1-0 μετά από κτύπημα φάουλ του Δούβου, κεφαλιά μέσα στην περιοχή του Κατσικώστα και κοντινό πλασέ του Τσιγάρα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν αλλά δεν είχαν καλά τελειώματα στις φάσεις τους (τους προλάβαινε συνήθως η άμυνα των γηπεδούχων).
Στο β’ μέρος η εικόνα δεν άλλαξε και στο 63’ ο Δούβος πέτυχε το 2-0 με πλασέ, και πάλι ύστερα από κεφαλιά του Κατσικώστα, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα του Παμπαιανικού.
Προς το τέλος του αγώνα (82’) είχε και η Βουλιαγμένη μια σημαντική χαμένη ευκαιρία (αστόχησε ο Μαντακίδης σε κενή εστία, ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα).
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πειρασμάκης, Μακρής.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Μεσσηνέζης, Κατσίμπρας, Αντωνόπουλος, Μπρέγιαννης, Ξεφτεράκης (65’ λ.τρ. Σοτήρη), Παρθένης, Δούβος (75′ Βεντούρης), Δημήτρουλας, Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς (83’ Παπακώστας).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Ταγκούλης (60’ Λανάι), Πολάτος, Ζακόπουλος, Βοργιάς, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παπαβασιλείου (46’ Νικολαΐδης), Κουσιάκης (80’ Τσοπουρασβίλι), Παντ. Μαντακίδης, Χαλκιάς.

Πανηγυρισμός των παικτών του Παμπαιανικού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money