Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2–0



Ο Κεραυνός πέτυχε το «5 στα 5» και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και τις νίκες του, ευρισκόμενος φυσικά την κορυφή της βαθμολογίας! Νίκησε γηπεδούχος και τον Παλληνιακό με 2-0, ύστερα από αρκετά καλό παιχνίδι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι άξιζαν καλύτερου αποτελέσματος…
Οι Κερατιώτες μπήκαν στον αγώνα δυνατά κι ευτύχησαν με την δεξιοτεχνία του Ντε Ντέους να προηγηθούν μόλις στο 5’ αφού ο Βραζιλιάνος παίκτης «άδειασε» με φανταστική ενέργεια τον Βλάχο και πλάσαρε τον Αραχωβίτη (1-0). Στην συνέχεια ο Παλληνιακός πήρε τα ηνία του αγώνα. Είχε ένα τρίλεπτο (13’-15’) εξαιρετικής απόδοσης με τρία συνεχή κερδισμένα κόρνερ, ενώ στο 19’ άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Βυργιώτης από ευνοϊκή θέση εκτέλεσε φάουλ, μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαντζάρα.
Ο ρυθμός σιγά-σιγά έπεσε, αλλά στο 35’ δυνατό σουτ του Κακαρά από πλάγια θέση έδιωξε σε κόρνερ ο Αραχωβίτης και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (47’) οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Χαρίση.
Στο β’ μέρος και οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοικτά και στο 73’ έγινε ανατροπή εντός περιοχής του Γκόντζου, πέναλτυ που αρνήθηκε η διαιτητής! Πάντως, ο Κεραυνός κατάφερε στο 86’ να σκοράρει και να «κλειδώσει» την νίκη του. Ο Ντάι (ή Νταής) επιχείρησε δυνατό διαγώνιο σουτ από την άκρη της περιοχής, απέκρουσε προσωρινά ο Αραχωβίτης και ο προστρέξας Ντε Ντέους απλά έσπρωξε την μπάλλα στην άδεια εστία (2-0).
Αγχώδης νίκη επί ισχυρού αντιπάλου, με αρκετά καλή απόδοση αλλά και σχετική τύχη, ήταν αυτή του Κεραυνού. Όμως, ο μεγάλος άτυχος ήταν ο Παλληνιακός, που δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του ενώ έδωσε δικαίωμα με τα λάθη του, να χάσει το ματς χωρίς άλλες δικαιολογίες!
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Μπουξμπάουμ, Πολυχρονιάδης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Μπρότσι, Σότα, Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς (75’ Μαστροκώστας), Κακαράς, Μουσαράι (60’ Γκόντζος), Ντε Ντέους (89’ Κώτσος), Ντάι.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης (43’ λ.τρ. Καββαδίας), Βλάχος (60’ Καστής), Ελ Γκαμάλ, Κοτροζίνης (75’ Μαυράκης), Δαραμούσκας, Χαρίσης, Υφαντής, Κυριόπουλος, Βυργιώτης, Κοβάνης.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money