Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–3



Εμφανώς καλύτερη η Άρτεμις, νίκησε στο γήπεδο Αγίας Άννας την Δόξα Ποντίων Αχαρνών με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν καθολική υπεροχή και άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Μυρτάι (0-1). Με καλή κυκλοφορία της μπάλλας, η Άρτεμις είχε σειρά ευκαιριών να σημειώσει περισσότερα τέρματα.
Από την πλευρά της η Δόξα προσπάθησε και δημιούργησε δύο καλές φάσεις με τον Μαβίδη (σουτ άουτ) και τους Λαζαρίδη, Βενετικίδη, οι οποίοι «κόπηκαν» από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε ίδια. Στο 67’ από ασυνεννοησία των αμυντικών της γηπεδούχου, ο Τσουκαλάς πήρε την μπάλλα και πέτυχε το 0-2. Στο 80’ ο Μυρτάι έκανε σέντρα και ο Βαλσαμογιάννης με πλασέ έγραψε το 0-3. Στο 86’, οι γηπεδούχοι με απευθείας κτύπημα φάουλ του Αθανασέλου από 25 μέτρα, μείωσαν για το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Πανούτσος – Βουδούρης, Βλαχόπουλος.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Ζωγράφος (60’ Χριστιανίδης), Θεοδώρου, Κουλέπης, Ρούντος, Αθανασέλος, Λαζαρίδης, Πέτρου, Μαβίδης, Βενετικίδης (70’ Μαρτζέλος), Σονίδης (50’ Αντωνιάδης).
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Παπακώστας, Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Σαντίκου, Ράσα, Διαμάντης, Φυτιλής (76’ Βαλσαμογιάννης), Τσουκαλάς (78’ Κόλλιας), Μυρτάι (76' λ.τρ. Κανάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money