Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–2


Ντέρμπυ έγινε στα Καλύβια και η Άρτεμις νίκησε 2-1, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κι αναγκάζοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα! Με την εξαιρετική της εμφάνιση και την νίκη αυτή, η Άρτεμις «σκαρφάλωσε» στην 2η θέση της βαθμολογίας. Τα Καλύβια δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και μοιραία υπέστησαν την ήττα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν κορυφαίο παίκτη τους τον Ράσα, που οργανώνει αλλά και εκτελεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στους γηπεδούχους. Οι ευκαιρίες χάνονταν μέχρι το 30’, που ο εκ των κορυφαίων των Καλυβίων Χριστόπουλος έβαλε αυτογκόλ (0-1). Τα Καλύβια αντέδρασαν και στο 33', είχαν φάση... καρμπόν με εκείνη του Χριστόπουλου, που λίγο έλειψε ο Μωυσιάδης να πετύχει αυτογκόλ! Επίσης, στο 40' ο Καρελιώτης έπιασε πλασέ μόλις άουτ.
Στο β’ μέρος τα Καλύβια δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν στο κέντρο και η Άρτεμις είχε γρήγορες αντεπιθέσεις με τον Ράσα. Στο 67' ο Τσουκαλάς έχασε σπουδαία ευκαιρία (σε τετ-α-τετ πλάσαρε πάνω στον Κόλλια). Όμως, στο 70’ πάλι ο Τσουκαλάς συνεργάσθηκε άψογα με τον Ράσα και πλάσαρε, σημειώνοντας το 0-2. Τα Καλύβια μείωσαν στο 80' με κεφαλιά του Χριστόπουλου αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο. Στο τέλος έχασαν και τον Μάτι, ο οποίος απεβλήθη στο 85' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο...
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Κ. Κορωνιάς, Φωστέρης.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Τσουνάκης (46' Κόλλιας), Καραγιάννης, Τραϊτοράκης, Χριστόπουλος, Τσούνης, Κετέογλου, Καρελιώτης, Τσομπανάκης, Τσώκος (72' Δημητρακόπουλος), Μάτι, Κοτσίου (46' Πλάκα).
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Μπρέγκου (92' Κανάκης), Καζάλας, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Σαντίκου, Ράσα, Βετουλαδίτης, Φυτιλής (71' Βαρσαμογιάννης), Τσουκαλάς (88' Παπακώστας), Διαμάντης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money