Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΦΟΙΒΟΣ/ΑΙΟΛΟΣ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 1–2



Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 2-1 σημείωσε ο Πανσταυραϊκός επί του νεανικού Α.Ο.Φ.Α., στο γήπεδο Βούλας. Οι 18άρηδες παίκτες του Φοίβου διατήρησαν άκαρπη υπεροχή σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού αλλά η εμπειρία των παικτών του Πανσταυραϊκού υπερίσχυσε τελικά!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 58’ με γκολ του Λέκα (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 66’ ισοφάρισαν με πλασέ του Κυπαρίσση, μετά από κεφαλιά του Σιμόνι (1-1).
Κι ενώ ο Α.Ο.Φ.Α. πίεζε για το δεύτερο γκολ, αυτό ήλθε από τον Πανσταυραϊκό στο 82’, μετά από πολύ καλή αντεπίθεση και πλασέ του Μήτρου (1-2).
Το διαιτητικό τρίο (Φωστέρης – Μετακίδης, Μιχαλίτσης) ήταν άριστο και βοήθησε να διεξαχθεί ένα ευχάριστο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι των δυο ομάδων κάθονταν μαζί στην κερκίδα, παραδίδοντας μαθήματα αθλητικού πνεύματος.
ΦΟΙΒΟΣ (Tσολάκης): Χαλβαντζής, Σιμόνι, Χάστας (83’ Γιατράς), Πορίχης (65’ Βολανάκης), Πουρλουτίδης, Τουρπέτας, Καμίτσης (47’ Ζαγοριανός), Παπανδρέου, Κυπαρίσσης, Απιδιανάκης, Αγάλου.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ (Οικονομίδης): Κατσιπουρνάς, Πατρινός, Σκλήβας (76’ Τσολαρίδης), Γεωργακόπουλος, Λατσούνας, Κατσαρής, Πανόπουλος (61’ Καλαμιώτης), Μήτρου, Σάκκας, Αργκέτ Γκιόνι, Λέκας (61’ Μαγγιώρος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money