Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–1


Η ευκαιρία του Ζουμά στο 9'

Δυνατό έως επεισοδιακό παιχνίδι έγινε στο Λαύριο μεταξύ του γηπεδούχου Παλλαυρεωτικού και της Αρτέμιδος. Αποτέλεσμα των νεύρων και της δύναμης που επικράτησαν, ήταν η (μάλλον συμφωνημένη) αλλαγή των Δρούγκα (Παλλαυρεωτικού) και Ράσα (Αρτέμιδος), επειδή είχαν εξαφθεί τα πνεύματα και οι συγκεκριμένοι παίκτες είχαν ήδη αντικρίσει (στο πρώτο ημίχρονο) από μία κίτρινη κάρτα!
Η Άρτεμις κατάφερε να προηγηθεί στο 42', όταν ο Βετουλαδίτης πραγματοποίησε μπάσιμο από το κέντρο του γηπέδου και φθάνοντας έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε δυνατό σουτ κι έστειλε την μπάλλα στο «Γ» της εστίας του Κάπα (0-1).
Ο Παλλαυρεωτικός ισοφάρισε στην τελευταία φάση του ματς, στο 94’, όταν σε διαγώνιο σουτ του Σουλιώτη, ο τερματοφύλακας Μπλάνας ακούμπησε την μπάλλα, της άλλαξε πορεία αλλά αυτή συνέχισε την πορεία προς το τέρμα, καθώς την έσπρωξε παραμέσα στα δίχτυα ο Ζουμάς (1-1). Μετά την λήξη επικράτησε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με ανταλλαγή φραστικών επιθέσεων…
Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη, με την Αρτέμιδα ελαφρώς καλύτερη στο α’ ημίχρονο. Ο Παλλαυρεωτικός είχε ένα σουτ άουτ στο 9’ από καλή θέση του Ζουμά ενώ στο 28' ο Μπλάνας απέκρουσε με γροθιές σε εκτέλεση φάουλ του Κ. Παπαδόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες στο 32' με κεφαλιά του Ράσα και στο 40' με χαμένο τετ-α-τετ του Σαντίκου (απέκρουσε και στις δύο περιπτώσεις ο Κάπα).
Στο β’ ημίχρονο πάλι η Άρτεμις έδειχνε καλύτερη και απείλησαν να ελέγχει το ματς, με ευκαιρίες από τον Καζάλα, τον Βετουλαδίτη και τον Παναγόπουλο, ο οποίος στο 75' έχασε μοναδική ευκαιρία (πλάσαρε ελάχιστα άουτ σε καταπληκτική σέντρα του Τσουκαλά).
Ο Παλλαυρεωτικός δεν έκανε φάσεις αλλά κατάφερε στο τελευταίο 15λεπτο να πιέσει σοβαρά για την ισοφάριση. Έχασε εξαιρετική ευκαιρία στο 78' με σουτ άουτ του Ασλάνι, ενώ στο 90' ο Μπλάνας επενέβη σωτήρια σε φάση διαρκείας. Στο 94’ ήλθε η ισοφάριση!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μπουξμπάουμ, Καραθανάσης. Ο διαιτητής ήταν συγκαταβατικός. Του ζήτησαν πολλά σφυρίγματα αλλά έδωσε λίγα (επί το πλείστον σωστά). Οι μουρμούρες ήταν έντονες αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις όχι δικαιολογημένες… Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ στο α’ 45λεπτο για χέρι αμυντικού, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν γιατί ο Φυτιλής δεν είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν κλώτσησε την μπάλλα μακριά, όπως και στο 90' για πέναλτυ σε μαρκάρισμα επί του Ζουμά.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Zαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης (72' Βασιούλας), Μπαγιάστας, Πάνου, Σουλιώτης, Φετολλάρι, Ζουμάς, Μωραΐτης (52' Γιάν. Παπαδόπουλος), Ασλάνι, Δρούγκας (46' Κωνσταντινίδης), Κων. Παπαδόπουλος.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Καζάλας, Βετουλαδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Μπρέγκου, Ράσα (46' Παναγόπουλος), Σαντίκου, Φυτιλής (85' Καδίτης), Τσουκαλάς, Διαμαντής (70' Κανάκης).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:


* Κάτω φωτογραφίες: 1) Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Καραμολέγκος (ψηλά πάνω αριστερά), παρακολούθησε το παιχνίδι δίπλα στον πρώην πρόεδρο της Αρτέμιδος Λουκά Μάριο Λαμπρόπουλο. 2) Το παρόν στον αγώνα έδωσε και ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος κάθισε μεταξύ των παραγόντων του Παλλαυρεωτικού.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money