Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1–1



Προσπάθησαν για το καλύτερο κι έμειναν στην ισοπαλία… Ο Διόνυσος είχε την τύχη να προηγηθεί μόλις στο 3' με τον Αγγελόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας (0-1). Ο Κουβαράς εμφανίσθηκε κάπως βελτιωμένος συγκριτικά με προηγούμενες εμφανίσεις του, διατήρησε ελαφρά υπεροχή αλλά ήταν ακίνδυνος επιθετικά.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν περισσότερο ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν άμυνα κι έκαναν αντεπιθέσεις. Ο Κουβαράς κατάφερε να ισοφαρίσει στο 66’ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή (1-1).
Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα οι ομάδες επιδίωξαν να επιτύχουν το νικητήριο τέρμα αλλά καμία δεν είχε αποτέλεσμα. Στο 72' ο Κουβαράς είχε δυνατό σουτ του Στουραΐτη στο οριζόντιο δοκάρι του Λεγάκη, ενώ στο 74' ο Πασαλιμανιώτης είχε δοκάρι από πλευράς Διονύσου, μετά από προσωρινή απόκρουση του Καρύμπα.
Παρά τις έντονες προσπάθειές τους στο τελευταίο 15λεπτο, οι παίκτες και των δύο ομάδων δεν βρήκαν δίχτυα και το ματς έμεινε στην ισοπαλία. Ο Διόνυσος πίεσε μόνο μετά το γκολ της ισοφάρισης από τους γηπεδούχους.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Ρούντος, Β. Τζαφόλιας.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Καρύμπας, Τσούνης, Σύρος, Στουραΐτης, Κοντζιάς, Τόλιας (46’ Λιάπης), Χατζής, Μικιρδιτσιάν, Πρίφτης, Σερμπενιάδης (71’ λ.τρ. Ζαζάς), Λευκάκης (46’ λ.τρ. Ελέζι).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Γιάννου): Λεγάκης, Παλιούρας (46’ Βαϊόπουλος), Δήμτσας, Μίσιος, Αρκατίνης, Σκαφίδας, Δημ. Ραυτακόπουλος (81’ Σαμαράς), Αναστασίου, Πασαλιμανιώτης, Αγγελόπουλος, Χρ. Ραυτακόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money