Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–1





Ο αγώνας ήταν δυνατός αλλά μέτριος ποιοτικά, με πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και λίγες φάσεις. Ο Αφιδναϊκός ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο οπότε είχε την δυνατότητα να «καθαρίσει» το ματς. Πάντως, προηγήθηκε στο 40' με σουτ του Νικηφοράκη εκτός περιοχής. Επίσης, είχε δοκάρι στο 43' σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Νικολάου.
Ο Παλλαυρεωτικός, με τον Νίκο Ζαγουρή στον πάγκο του, βελτιώθηκε στο β’ μέρος και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Έτσι, στο 60' ήλθε η ισοφάριση, επίσης με σουτ εκτός περιοχής του Ασλάνι (1-1). Λίγο αργότερα ο Ζουμάς έχασε σημαντική ευκαιρία για το 1-2. Μετά το 75' το ματς έγινε αμφίρροπο και οι γηπεδούχοι έχασαν στο τέλος την καλύτερη ευκαιρία να σκοράρουν με τον Καναβόγιαννη...
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Ντόστης, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Γκιόλλα, Ε. Άλι, Νικηφοράκης, Δήμας, Ι. Νικολάου (70’ Μπεκάι), Καράμπελας, Ζουβερέλλης, Διακονιαράκης, Τσαλίδης, Καναβόγιαννης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Σουλιώτης, Πάνου, Μιχαηλίδης, Νικολαΐδης, Φετολλάρι, Καυκιάς (74’ Κωνσταντινίδης), Ζουμάς, Κ. Παπαδόπουλος, Μωραΐτης, Ασλάνι (63' λ.τρ. Χρήστου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money