Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–0



Ο γηπεδούχος Γέρακας σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του Θησέα με 1-0. Ήταν καλά στημένοι οι γηπεδούχοι και είχαν μεγαλύτερη διάθεση από τον Θησέα που «ξύπνησε» αργά στο παιχνίδι κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα.
Στο α’ ημίχρονο ο Γέρακας είχε 2-3 σουτ χωρίς τύχη εκτός περιοχής και οι φιλοξενούμενοι ένα κτύπημα φάουλ του Μαγγίνα (29') ψηλά άουτ. Στο β’ μέρος ο Γέρακας ευτύχησε να σκοράρει νωρίς (στο 54'), με σουτ του Αποστολίδη μέσα από την περιοχή (1-0). Η συνέχεια ήταν αμφίρροπη με τον Θησέα να προσπαθεί και να χάνει ευκαιρίες και τον Γέρακα με αντεπιθέσεις να απειλεί τον Τσούκα. Στην καλύτερη φάση για γκολ, ο Λαγός έχασε απίστευτη ευκαιρία, με κοντινό πλασέ μόλις άουτ! Στις καθυστερήσεις παραλίγο να γινόταν το 2-0 αλλά ο Τσούκας έσωσε την εστία του στο πλασέ του Δριλάκη.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Γκόντα, Μπαλάγκα. Στο 85’ απεβλήθη με κόκκινη κάρτα (απευθείας) ο Στέφανος Παπαδόπουλος του Γέρακα.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Ζούρας, Πατρινός, Καραμολέγκος, Βλαχιώτης, Δημητριάδης, Μπερέτης (72' Παπαβασιλείου), Καλούδης (86' Δριλάκης), Αποστολίδης, Μίαρης, Δελάρδας (76' Στέφ. Παπαδόπουλος).
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Μηναδάκης, Μαγγίνας, Μαντόπουλος, Τσέλιος, Νικολέας (67' Κουσούλης), Σοφρόνι (46' Διασίτης), Νικηφοράκης (80' Βλασσόπουλος), Ζιάγκος, Δημητρίου, Λαγός.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money