Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–0



Πολύ δυνατή αναμέτρηση και καταπληκτικό παιχνίδι, με την εξαιρετική Σταμάτα να επικρατεί 1-0 αλλά τον Σαρωνικό να κερδίζει τις εντυπώσεις και λόγω ατυχίας να μην παίρνει αυτό που του άξιζε!
Στα χαρακτηριστικά του πλούσιου σε φάσεις αγώνα ήταν ένα πέναλτυ από κάθε πλευρά που δεν μπήκε γκολ, δύο δοκάρια του Σαρωνικού, 3 χαμένα τετ-α-τετ της Σταμάτας και 4 εκπληκτικές αποκρούσεις του κορυφαίου της συνάντησης Πετράκη, σε ισάριθμες χαμένες ευκαιρίες του Σαρωνικού! Ο Σαρωνικός ήταν καλύτερος στο β' μέρος και αδικείται από το αποτέλεσμα. Είχε και την ατυχία του σοβαρού τραυματισμού του νεαρού Ρέδι μόλις στο 15’. Ο παίκτης τραυματίσθηκε σοβαρά στο γόνατο.
Στο α’ ημίχρονο η Σταμάτα απεδείχθη πιο αποτελεσματική, καθώς πέτυχε γκολ στο 25' με πλασέ του Χρυσανθόπουλου, μετά από συνδυασμό Δημητρίου-Μπουρτζαλιάνι και πάσα του τελευταίου προς τον σκόρερ στην πλάτη της άμυνας. Ο Σαρωνικός αντέδρασε και λίγο αργότερα είχε δοκάρι με τον Δήμα.
Στο β’ μέρος το ματς έγινε καλύτερο, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση και τους γηπεδούχους να βγαίνουν σε αντεπιθέσεις-φωτιά! Στο 62' η Σταμάτα κέρδισε πέναλτυ με τον επικίνδυνο Μπουρτζαλιάνι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Καραλής απέκρουσε εντυπωσιακά! Ο Σαρωνικός απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις και είχε δεύτερο δοκάρι σε προσπάθεια του Μεγαγιάννη!
Στο 75’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με την σειρά τους πέναλτυ αλλά ο Χαρίτος το κτύπησε άουτ! Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος… Η Σταμάτα διέθετε τον αγέραστο τερματοφύλακα Νώτη Πετράκη, ο οποίος επενέβη σωτήρια όποτε χρειάσθηκε, κι έδωσε ουσιαστικά την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Λάμπρου, Χριστόπουλος.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πετράκης, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Μπόρας, Μητρόπουλος, Χρυσανθόπουλος (85' Σάββας), Δημητρίου (80' Μπαλαρής), Χαμπέρης, Μπουρτζαλιάνι, Ν. Πέππας, Μπέντης (63' Τορλαχίδης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Δήμας, Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Κρυεμάντι, Αλεξίου, Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος (52' Βελετάκος), Ρέδι (15' λ.τρ. Τσομπανάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money