Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–0



Η Λαυρεωτική κατάφερε να επιβληθεί γηπεδούχος των Γλυκών Νερών με 1-0. Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, η Λαυρεωτική δυσκολεύθηκε απέναντι στα μαχητικά Γλυκά Νερά, που διεκδίκησαν μέχρι τέλους ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά και οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν δυνατά μεν αλλά επιφυλακτικά λόγω των πολλών απουσιών τους.
Στο 4' η Λαυρεωτική είχε με κεφαλιά άουτ από καλή θέση ο Παντελιάς και λίγο αργότερα προσπάθεια του Σεΐτι άουτ. Τα Γλυκά Νερά προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις και είχαν φάουλ του Γιαννούλη στο 20', μόλις άουτ. Στο 24' παραλίγο ο Μιχελής να πετύχει αυτογκόλ ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 30' σε αντεπίθεση και σουτ του Γάσπαρη, ανάγκασαν τον Παππά να επέμβει. Στο 42' ο Μεντύ έχασε μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά λίγο άουτ.
Στο β’ ημίχρονο η Λαυρεωτική είχε πάλι ανούσια υπεροχή. Στο 65' ο Μαραγκός εκτέλεσε φάουλ, κι έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-0). Τα Γλυκά Νερά απάντησαν άμεσα με χαμένη πολύ καλή ευκαιρία του Συμβουλίδη (ο Παππάς έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ).
Διαιτητές: Γαλάνης – Μπουξμπάουμ, Τσαλίκογλου. Στο 92' τα Γλυκά Νερά ζήτησαν πέναλτυ σε μαρκάρισμα εντός περιοχής του Τσάνι, που είχε προωθηθεί ως επιθετικός.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης): Παππάς, Χουσεΐν (62' Τζώρας), Μαρινάκης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Απέργης (70' Π. Βανγκέλι), Μαραγκός, Μεντύ, Γιαχάεβ (85' Βουκελάτος), Σεΐτι.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Αρβανίτης, Τσάνι, Πανάγου, Γιαννούλης (46' Κουφοκώστας), Μιχελής, Συμβουλίδης (85' Ρέκα), Αλεξίου, Βάρδας, Γάσπαρης (70' Κορώνης), Νάνος, Λαναράς.

* Στιγμιότυπα του αγώνα: 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money