Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–0



Αγχωτική νίκη σημείωσε ο Κυανούς Αστήρ Βάρης επί του Νικολακάκη με 1-0. Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι διατήρησαν ελαφρά υπεροχή ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν κάποιες φάσεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Αστέρας πέτυχε γκολ στο 33’ με προβολή του Κοτζάι, μετά από κτύπημα κόρνερ (1-0).
Στο β’ μέρος ο Κόντι πέρασε στην θέση του Κουτρομάνου και στο κέντρο «ανέβηκε» ο Καραγιάννης. Η κίνηση αυτή απέφερε στο 54’ κέρδος ένα πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων, όταν ο Δαμιανίδης ανέτρεψε στην άκρη της περιοχής τον Ζαμπάρα. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Iβάνοφ αλλά ο Κoλλιάκης απέκρουσε κι έσωσε την εστία του.
Στην συνέχεια ο Νικολακάκης αύξησε την πίεση και είχε 3 αξιόλογα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Τα δύο απέκρουσε ο Αφουξενίδης και το τρίτο από τον Πιτσούνη, πήγε στο δεξιό κάθετο δοκάρι (63’). Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης (90’) οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν έμμεσο φάουλ στην μικρή περιοχή για γύρισμα της μπάλλας στον τερματοφύλακα (ο οποίος την μπλόκαρε). Στην εκτέλεση του φάουλ από τον Πιτσούνη, έγινε χέρι (όχι σταθερό) από αμυντικό πάνω στην γραμμή τέρματος (δεν δόθηκε το πέναλτυ) και η μπάλλα βγήκε κόρνερ. Στο «γέμισμα» που ακολούθησε, ο Ν. Παπαδόπουλος έπιασε κεφαλιά, απέκρουσε πάνω στην γραμμή τέρματος αμυντικός και ο Εγιουρούμ προ κενής εστίας σούταρε άουτ!
Είναι αξιοσημείωτο από πλευράς Αστέρα Βάρης ότι λόγω τραυματισμών, εκλήθησαν τον τελευταίο μήνα να αγωνισθούν στην πρώτη ομάδα, νεαροί παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου (Βεϊόγλου, Μαυροθαλασσίτης, Κοτζάι, Μπεκιάρης, Τούντας, Γκιέργκι), οι οποίοι με την απόδοσή τους αφήνουν υποσχέσεις για καλύτερο μέλλον της ομάδας.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Λάμπρου, Δουλγεράκης.
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ (Μπεχλιβανίδης): Αφουξενίδης, Βεϊόγλου, Μαυροθαλασσίτης, Ντόνης, Κοτζάι (72’ Τούντας), Καραγιάννης, Ιβάνοφ, Κατσούγκρης, Λυμπερόπουλος (60’ Μπεκιάρης), Κουτρομάνος (46’ Κόντι), Ζαμπάρας.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Καραγιαννίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Kουμουλίδης (81’ Κοτσώνης), Καλλέρης, Παπιδάκης (58’ Νταγιάντας), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης (75’ Σταύρος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money