Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1–0


Η κεφαλιά του Ι. Νικολάου για το 1-0

Ο Αφιδναϊκός σημείωσε μία ακόμη νίκη και φυσικά διατήρησε το αήττητο! Επικράτησε γηπεδούχος με 1-0 του αξιόμαχου Αετού Πικερμίου. Ο Αφιδναϊκός πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς μόλις στο 2’ ο Γιάννης Νικολάου με κεφαλιά (μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καράμπελα) έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα ύστερα από «γκελ» σε αντίπαλο. Στο 5’ είχε την μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ο Καναβόγιαννης αλλά η κεφαλιά του έφυγε μόλις άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι αν και διατήρησαν την υπεροχή στις κινήσεις, ήταν άκαρποι στην τελική προσπάθεια. Πάντως, είχαν δύο τετ-α-τετ με τον Ιωάννου (στο β’ μέρος) και ζήτησαν πέναλτυ στο 90’ (ο Τάτσης στον Κιλιμτζίδη) με τον διαιτητή να λέει «όχι».
Στο τέλος, ο Αφιδναϊκός είχε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία στο 90’ με σουτ του Γκιόλλα, που αποκρούσθηκε από αμυντικό πάνω στην γραμμή τέρματος. Πολύ καλό και νεανικό σύνολο η ομάδα του Αετού Πικερμίου. Ο τερματοφύλακας Μορφονιός όποτε χρειάσθηκε κράτησε την εστία του ανέπαφη.
Διαιτητές: Μπερέτας – Καρράς, Τριγάζης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Ρόιμπας, Ε. Άλι, Νικηφοράκης, Ι. Νικολάου (65’ Τάτσης), Ζουβερέλλης, Δήμας, Τσαλίδης (75’ Κωνσταντόπουλος), Τσαγκαράτος (80’ Γκιόλλα), Καναβόγιαννης, Καράμπελας.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Αν. Γκούτσιας, Πανουτσόπουλος (65’ Μαρκάτος), Σερμαγιάς, Γ. Γκούτσιας, Άγγ. Κονταρίνης, Γκιντίδης (46’ Ιωάννου), Αλεξ. Κονταρίνης, Αρβανιτίδης, Κιλιμτζίδης, Ζαφειρόπουλος (75’ Τζέγια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money