Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–2


Μόλις ο Σκαφίδας έχει επιτύχει το 1-0

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Αήττητος Σπάτων στον Κόκκινο Μύλο επί του Αχιλλέα με 2-0 και ξαναβρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η αρχή του αγώνα ήταν καταιγιστική από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους αλλά οι απίστευτες ευκαιρίες που έκαναν, δεν είχαν αποτέλεσμα! Στο 2' είχε χαμένο τετ-α-τετ ο Τσαλιαγκός και στο 15' σουτ του ίδιου παίκτη, απέκρουσε σωτήρια ο Κύρκος! Σιγά-σιγά ο Αήττητος «έκτισε» το κέντρο του και κατάφερε στις 2-3 καλές επιθέσεις που πραγματοποίησε από το 20’ μέχρι το 35’ να ανοίξει το σκορ (1-0) με έξυπνη κεφαλιά του Σκαφίδα στο 35’, μετά από σέντρα του Γκούμα.
Ο Αχιλλέας ξαναπήρε το κέντρο και δεν έπαψε ποτέ να προσπαθεί για ένα γκολ, αλλά οι προσπάθειες των παικτών του ήταν άστοχες. Στο 75' ο Αγγελόπουλος έπιασε κεφαλιά από καλή θέση, μόλις άουτ. Ο Αήττητος φαινόταν ότι διέθετε καλύτερους παίκτες αλλά όχι το σύνολο που θα έκανε την διαφορά. Οι προσπάθειες των δικών του παικτών είχαν σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα από εκείνες των γηπεδούχων. Έτσι στο 91’ ο Γκούμας με δυνατό σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Διαιτητές: Μανιώτης – Ρούντος, Καρράς.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καπούλας, Καραπαναγιώτης (55' Καλογήρου), Βαφειάδης, Μαραντίδης, Τσαλιαγκός (88' Ξενάκης), Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος, Τσάκαλος (71' Καψιώχας), Θεοδώρου.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Αλεξίου, Τσέπας, Λαλαούνης (72' Λαζάρου), Αλήμπας (57' Σέλβια), Σκαφίδας, Αρκουμάνης (91’ Μωυσιάδης), Βαγγελής, Μαν. Λύγκος, Γκούμας, Σκούμας.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα (στο πρώτο βίντεο το α' ημίχρονο και στο δεύτερο το β' μέρος):
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money