Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 0–2


Η ομάδα της Λαυρεωτικής

Η Λαυρεωτική εκμεταλλεύθηκε την αποβολή του Πεΐδη στο 70’ και με επιθετική λογική, πήρε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα μεγάλη νίκη με 2-0 στο γήπεδο της Αγίας Άννας Αχαρνών, επί του Νικολακάκη.
Ήταν μια αμφίρροπη αναμέτρηση, στην οποία παίχθηκε «ελάχιστο» ποδόσφαιρο. Μόνο στο 30’ είχε δοκάρι, με δυνατό ευθύβολο σουτ ο Γιαχάεβ.
Οι αντίπαλοι ήταν ισοδύναμοι μέχρι που οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες (ενώ είχαν και απουσίες άλλων βασικών). Η κίνηση του προπονητή της Λαυρεωτικής να αλλάξει αμοιβαία θέσεις στους Σεΐτι και Απέργη, έφερε το αποτέλεσμα που περίμενε! Σε δύο πλαγιοκοπήσεις που έκανε ο Σεΐτι, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο τέρματα και «καθάρισαν το παιχνίδι… Το πρώτο στο 75’ με σκόρερ τον Απέργη (0-1) και το δεύτερο στο 80’ με τον Μεντύ (0-2).
Διαιτητές: Μανιώτης – Γκόντα, Καραθανάσης. Στο 70’ απεβλήθη ο Πεΐδης και στο 86’ ο Μεντύ, και οι δύο με δύο κίτρινες κάρτες.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Καραγιαννίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Γκίτζος (46’ Νταγιάντας), Καβάσης (65’ Καλλέρης), Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Μουκάνης (77’ Σταύρος).
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης): Παππάς, Απέργης (90’ Βουκελάτος), Μαρινάκης, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Τζώρας (65’ Χουσεΐν), Μαραγκός, Μεντύ, Γιαχάεβ (85’ Ακαρέπης), Σεΐτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money