Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΚΟΡΩΠΙ 0–1



Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε το Κορωπί και μάλιστα εκτός έδρας επί του Κρυονερίου με 1-0.
Το ματς είχε ρυθμό, με το Κρυονέρι να υπερέχει στο α' μέρος και το Κορωπί να παίζει αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Σε μια απ' αυτές (16’) κέρδισε πέναλτυ αλλά ο Μουτζακάς δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς ο έμπειρος Μαμάης απέκρουσε! Οι γηπεδούχοι απείλησαν στην συνέχεια σε δύο περιπτώσεις (με Κολίτσι και Ζερμπίνη) αλλά ο Ούσιος επενέβη σωτήρια. Μετά το 30’ το Κορωπί είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Καπουράνη και τον Βλάχο.
Στο β’ μέρος το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο αλλά αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν αποτέλεσμα στις επιθετικές τους ενέργειες, οι φιλοξενούμενοι πήραν κάποια πρωτοβουλία στις κινήσεις και στο 78’ πέτυχαν το πολύτιμο γκολ που τους έδωσε την νίκη! Ο Μαστρογιάννης πραγματοποίησε ατομική ενέργεια και πλάσαρε τον Μαμάη (0-1).
Το Κρυονέρι απείλησε ακόμη μερικές φορές αλλά έμεινε και με 10 παίκτες στο 82’ λόγω αποβολής του Σ. Δεσύλλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Πολυχρονιάδης, Βιτσεντζάτος.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Παπαδόπουλος): Μαμάης, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Γκλιάτης (88' λ.τρ. Σολδάτος), Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Άννινος (46’ Σιατραβάνης), Κανταρέλλης, Κολίτσι (75' Μανασίδης), Καμαρίτης, Ζερμπίνης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Μπονές (65' Δάβαρης), Αλεξίου, Πάντου, Αμπεντινάι (35' λ.τρ. Τογιάλλι), Βλάχος (89' Σεϊτάι), Κάλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Μπανάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money