Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΡΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–1


Φάση από τον αγώνα

Στις καθυστερήσεις πήρε την νίκη επί της Μαρκό, στο Μαρκόπουλο, ο Ολυμπιακός Λαυρίου με 1-0. Στο 94' ο Γκαβασιάδης με κοντινό πλασέ ύστερα από κόρνερ του Μ. Καραγιάννη και γύρισμα του Χόρτσα στον σκόρερ, πέτυχε το 0-1 και χάρισε στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη. Στην διάρκεια του παιχνιδιού, φαινόταν ότι ο Ολυμπιακός Λαυρίου ήταν η καλύτερη ομάδα από τις δύο αλλά στην πράξη αυτό δεν …«έβγαινε»!
Η Μαρκό απείλησε στο α’ ημίχρονο με αντεπιθέσεις (σουτ-άουτ του Μερκούρη και κοντινό πλασέ του Κ. Κοντογιάννη που αποσόβησε ο Τικταπανίδης). Ο Ολυμπιακός Λ. είχε κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με τον Γκαβασιάδη. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν κάπως αλλά η άμυνα τω γηπεδούχων «άντεχε». Στο 70' το πλασέ του Γκαβασιάδη ήταν άουτ, όπως και μερικά κτυπήματα φάουλ.
Το 7ο γκολ του Γκαβασιάδη σε 6 παιχνίδια πρωταθλήματος, τον θέτουν στην πρώτη θέση των σκόρερ της κατηγορίας. Η είσοδος του Χρ. Κοντογιάννη βοήθησε στην ανάπτυξη της ομάδας του Λαυρίου ενώ η αδυναμία της Μαρκό ήταν και πάλι στην επίθεση.
Διαιτητές: Μπερέτας – Μήταρης, Κυριακόπουλος.
ΜΑΡΚΟ (Οικονομόπουλος): Κακαγιάς, Καλαβρός, Σιδέρης, Πλίτσης, Τσετβερίκοβ, Τζανής, Σκορδάς (88’ Λέμε), Κων. Κοντογιάννης, Μερκούρης (46’ Βασιλός), Δημογιάννης, Ζαφειρόπουλος (66’ Γκριμέκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Πατσαούρας, Τσίκλος, Χόρτσας, Μητροφάνης (46’ Χρ. Κοντογιάννης), Έλενας, Τσιάτσιος (75’ Πετρίδης), Γκαβασιάδης, Παπαγεωργίου (66’ Σαριαλτίν), Καραγιάννης.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money