Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–1



Βελτιωμένος ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, σημείωσε σημαντική νίκη 1-0 μέσα στα Γλυκά Νερά, με δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία στο πρωτάθλημα, που τον κρατά στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Τα Γλυκά Νερά συνεχώς χάνουν έδαφος και στο δύσκολο τεστ δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία.
Το ματς ήταν ειδικών συνθηκών και είχε αρκετή δύναμη και πάθος. Οι γηπεδούχοι αγωνίσθηκαν πολύ καλά, ήταν ανταγωνιστικοί αλλά η κλάση του έμπειρου Ζουρούδη έκανε την διαφορά!
Από την αρχή, οι μονομαχίες στο κέντρο κυριάρχησαν. Μάλιστα στο 20’ τα Γλυκά Νερά κατάφεραν να σημειώσουν γκολ με τον Λαναρά, που ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ με υπόδειξη του α’ βοηθού ξεσηκώνοντας έντονη αντίδραση στην εξέδρα από τους γηπεδούχους. Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια αφού απείλησε δύο φορές, στο 35’ άνοιξε το σκορ από σέντρα του Μαρσέλου και ωραίο πλασέ του Ζουρούδη (0-1). Οι γηπεδούχοι αμέσως αντέδρασαν αλλά οι τελικές προσπάθειες των Μιχελή και Αλεξίου δεν είχαν αποτέλεσμα.
Στο β’ ημίχρονο τα Γλυκά Νερά βγήκαν ακόμη πιο επιθετικά αλλά όταν μετά το 70' έγιναν 3 μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, οι Γιαννούλης, Νάνος και Κουφοκώστας αστόχησαν! Τις υπόλοιπες επιθέσεις των γηπεδούχων, τις καθάρισε ο σταθερότατος τερματοφύλακας Ντογκοτάρι!
Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου έπαιξε με αντεπιθέσεις στο β’ μέρος και τελικά κράτησε την πολύτιμη νίκη με επαγγελματικό τρόπο. Πάντως, είχε την απώλεια του Παπαντζίμα στο 90’ λόγω αποβολής απευθείας με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Β. Τζαφόλιας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Αρβανίτης, Τσάνι (67' Κουφοκώστας), Πανάγου (84' Ρέκα), Βατίστας, Μιχελής, Συμβουλίδης (75' Γιαννούλης), Αλεξίου, Βάρδας, Γάσπαρης, Νάνος, Λαναράς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Σεβδαλής (60' Αμανατίδης), Οικονομόπουλος, Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος (71' Κάρο), Παπαντζίμας, Μαρσέλος (87' Ντάρλας), Ζουρούδης, Μπόσιος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money