Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–1





Με γκολ του Π. Νικολάου στο 44’ ο Ωρωπός πέτυχε σπουδαία νίκη στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας επί της Αρτέμιδος με 1-0. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη του Ωρωπού, που έπαιξε σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού κι επικράτησε. Η Άρτεμις υπέστη την πρώτη ήττα της, δείχνοντας έλλειψη αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια αλλά και κούραση.
Ο αγώνας εξελίχθηκε δυνατός κι από τις δύο πλευρές. Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν μάχες στην μεσαία γραμμή. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι με καλύτερα αγωνιστικά στοιχεία, είχαν δοκάρι στο 35' με τον Παπαγεωργίου και στο 44' σημείωσαν το πολύτιμο τέρμα τους, όταν από κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο Νικολάου με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Στο β’ μέρος η Άρτεμις βελτιώθηκε κάπως και προσπάθησε να απειλήσει. Είχε κάποιες ευκαιρίες με τον Ράσα και τον Τσουκαλά αλλά ο τερματοφύλακας Ντέρκα επενέβη αποτελεσματικά όποτε χρειάσθηκε. Από την άλλη, ο Ωρωπός μπορούσε να σημειώσει κι άλλα τέρματα αν οι παίκτες του ήταν -κι αυτοί- πιο συγκεντρωμένοι…
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Κακάνης, Γουρνιάς. Στο 85' απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαγεωργίου για …θέατρο.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Μπρέγκου, Παπακώστας (46' Φυτιλής), Μωυσιάδης, Κολάγκι, Βετουλαδίτης (65' Κανάκης), Ράσα, Διαμάντης (81' Βαρσαμογιάννης), Σαντίκου, Τσουκαλάς, Καζάλας.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Ντέρκα, Γ. Μπαλόκας, Μήτρου, Βολιώτης, Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης (77' Ευφραιμίδης), Φιλλής (88' Γιουνάς), Μίχας (90' Μηνιάτης), Μπραχιμάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money