Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΓΕΡΑΚΑΣ 0–0



Ο Σαρωνικός είχε τις ευκαιρίες να κερδίσει το ματς αλλά πότε ο τερματοφύλακας Φελέσκουρας και πότε η αστοχία των Αλεξίου, Χαρίτου, Βελετάκου, δεν έδωσαν το ποθητό για τούς γηπεδούχους αποτέλεσμα. Από την πλευρά του ο Γέρακας έπαιξε με συνέπεια και αμυντικές προθέσεις αλλά είχε κι επικίνδυνες αντεπιθέσεις, που παρ’ ολίγο να απέδιδαν αποτέλεσμα…
Στις πιο χαρακτηριστικές φάσεις του παιχνιδιού, δυνατό σουτ του Αλεξίου στο 70’ από την άκρη  της περιοχής που τράνταξε την συμβολή των δοκαριών, όπως και δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής του Δημητριάδη στο 75’, που έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι του Καραλή. Νωρίτερα, παράλληλη προς το τέρμα συρτή σέντρα του Κοντογιαννόπουλου, πέρασε ανεκμετάλλευτη ενώ στο 87’ ο Φελέσκουρας και οι αμυντικοί του Γέρακα απεσόβησαν 3 συνεχόμενες προσπάθειες των γηπεδούχων…
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Βιτσεντζάτος, Κουλοχέρης. Πέναλτυ ζήτησαν στο 80' οι γηπεδούχοι σε σπρώξιμο εντός περιοχής του Βελετάκου.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Ρέδι, Μαλατάνος (46’ Χαρίτος), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Παπαγιάνι, Βελετάκος, Αλεξίου, Κρυεμάντι, Κοντογιαννόπουλος, Μετάνι (34’ λ.τρ. Τσομπανάκης).
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Ζούρας, Πατρινός, Καραμολέγκος, Βλαχιώτης, Δημητριάδης, Μπερέτης (87’ Παργιανός), Καλούδης, Αποστολίδης (84’ Μίαρης), Παναγόπουλος (67' Άρτας), Δελάρδας.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money