Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΩΡΩΠΟΣ – ΘHΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–3



Εκπληκτικός αγώνας έγινε στα Νέα Παλάτια, που τον χάρηκαν οι αρκετοί θεατές του. Ύστερα από αλλεπάλληλες εναλλαγές του σκορ ο Θησέας πήρε πολύτιμη νίκη 3-2 στις λεπτομέρειες, από τον γηπεδούχο Ωρωπό, που προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε την ισοπαλία!
Οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο α’ μέρος. Πέτυχαν στο 38’ το 1-0 με δυνατό σουτ του Λάζαρου Μίχα ενώ έχασαν 3-4 ακόμη πολύ καλές ευκαιρίες (κυρίως με τον Κανάρη και τον Φιλλή) για περισσότερα τέρματα. Ο Θησέας δεν ήταν επικίνδυνος στο πρώτο μέρος. Ο Ωρωπός παρουσίασε δυο πρόσωπα: Ήταν αρκετά καλός στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με την μέτρια εικόνα του δευτέρου μέρους.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, αφού στην πρώτη τους επίθεση (46’) ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μαγκουσοχατζάκη σε σέντρα του Γεωργάτου (1-1). Ο Ωρωπός αντέδρασε γρήγορα και σημείωσε ένα πολύ ωραίο σε εκτέλεση γκολ (50’), με αριστερό σουτ του Φιλλή, μετά από ασίστ του Κανάρη (2-1). Μέχρι το 60’ οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή και είχαν σειρά χαμένων ευκαιριών, όπως το τετ-α-τετ του Φιλλή (έκανε σουτ μόλις άουτ)! Μετά έγιναν αμυντικά λάθη και ήλθε η ανατροπή…
Ο Θησέας κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και στις αντεπιθέσεις του αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός από τους αντιπάλους του. Στο 75’ ο νεοεισελθών Λαγός εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία των αμυντικών και με ατομική ενέργεια και πλασέ ισοφάρισε (2-2).
Στο 85’ ο διαιτητής υπέδειξε έμμεσο φάουλ σε εσκεμμένο γύρισμα της μπάλλας στον τερματοφύλακα Ντέρκα, κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που υποστήριζαν ότι ήταν ακούσια η μεταφορά της μπάλλας από τον αμυντικό στον τερματοφύλακα. Από το κτύπημα του φάουλ προήλθε το 2-3, με κεφαλιά του Ευαγγελίου, που είχε μπει κι αυτός ως αλλαγή λίγο νωρίτερα! Ήταν η πρώτη φορά στο παιχνίδι που προηγήθηκε ο Θησέας στο σκορ…
Όμως στο 89’ ο Ωρωπός κέρδισε πέναλτυ σε χέρι του Νικολέα (ο οποίος αρνήθηκε ότι το έκανε) αλλά ο Φιλλής που το εκτέλεσε έπεσε «θύμα» της εμπειρίας του τερματοφύλακα Τσούκα, καθώς ο εξαιρετικός γκολκήπερ εκτινάχθηκε στο «παραθυράκι» του κι απέκρουσε εντυπωσιακά! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μέχρι και τις καθυστερήσεις για κάτι καλύτερο αλλά το σκορ δεν άλλαξε… Ο Θησέας κέρδισε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο εκτός έδρας και στο τέλος το πανηγύρισαν παίκτες, συνοδοί και φίλοι.
Καλοί οι διαιτητές: Αντιπαριώτης – Αχ. Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Ντέρκα, Μήτρου (83’ Κ. Μπαλόκας), Αμπάζι, Σκαρμούτσος, Π. Νικολάου (76’ Μπραχιμάι), Αλιάι, Γ. Μπαλόκας, Κ. Φιλλής, Παπαγεωργίου, Μίχας, Κανάρης (55’ Ευφραιμίδης).
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Τσούκας, Παιδής (46’ Σοφρόνι), Μαγγίνας, Μαντόπουλος, Νικολέας, Χατζόπουλος (60’ Λαγός), Μαγκουσοχατζάκης (65’ Ευαγγελίου), Ζιάγκος, Γεωργάτος, Νικηφοράκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money