Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

«ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΡΑΚΑ»!


Έργα στο γήπεδο Γέρακα, κάποιο Σάββατο που υπήρχε ορισμένος αγώνας αλλά προφανώς ο εργολάβος του δήμου τότε μπορούσε!

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης την Τρίτη 6/9/2016, ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής παρενέβη και αναφέρθηκε στην κατάσταση που διαπίστωσε ότι επικρατεί στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του Γέρακα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο κ. Καλαντζής μεταξύ άλλων ανέφερε: «Επισκεπτόμενος πριν λίγες ημέρες το ποδοσφαιρικό γήπεδο Γαργηττού, έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕ Γέρακα, που ανέβηκε από την Γ’ στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ και πρέπει όλοι να την συγχαρούμε, διαπίστωσα σοβαρές ελλείψεις στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Ενώ έχουν δοθεί χρήματα στο παρελθόν για επισκευές, οι προχειρότητες συνεχίζουν να υπάρχουν σε κάθε σημείο του. Είναι γεγονός ότι ένας αθλητικός χώρος, όπως το δημοτικό γήπεδο, αντικατοπτρίζει μια από τις βασικές εικόνες της πόλης, δεδομένου ότι το επισκέπτονται φίλαθλοι από πολλές περιοχές και λαμβάνουν μια πρόχειρη εικόνα του δήμου μας.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό τέσσερις καμένες λάμπες στους μεγάλους πυλώνες φωτισμού του γηπέδου (έτσι δεν είναι δυνατή η προπόνηση της ομάδας του Γέρακα) και να μην μπορούν να διεξαχθούν ομαλά αγώνες, οι οποίοι αναγκαστικά ορίζονται αργά το απόγευμα.
Η εικόνα της εξέδρας, με τα ξύλα και τα σίδερα, παραπέμπει σε γηπεδικές εγκαταστάσεις περασμένων εποχών ενώ η ποδοσφαιρική ομάδα έχει εξασφαλίσει πλαστικά καθίσματα για τις εξέδρες, αλλά η απάντηση του δημάρχου είναι όχι στην δωρεάν τοποθέτησή τους.
Η επίσκεψή μου στα αποδυτήρια με απογοήτευσε, αφού σε αυτά υπάρχει κακή κατάσταση των τοίχων, καθώς απαιτείται αν όχι γκρέμισμα, ολική ανακαίνισή τους. Αφού ο δήμος Παλλήνης και ο δήμαρχος για μια ακόμη χρονιά δεν επιθυμεί να στηρίξει οικονομικά όλες τις αθλητικές ομάδες της περιοχής, ενώ θα έπρεπε (όπως πράττουν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι δήμοι), αφού ο δήμαρχος δεν επιθυμεί τη δημιουργία προοπτικών και υποδομών πρωταθλητισμού για τις ομάδες και τους αθλητές της πόλης, τουλάχιστον ας φροντίσει να έχει τις εγκαταστάσεις του δήμου αξιοπρεπείς! Υπάρχουν πολλές χρηματοδοτικές πηγές για εξεύρεση πόρων προς ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων…
Επίσης, είναι αναγκαία πλέον η δημιουργία νέας και σύγχρονης εξέδρας στο δημοτικό γήπεδο Γέρακα, με παράλληλη χωροθέτηση αποδυτηρίων κάτω απ’ αυτή, για την ομάδα της πόλης και τις φιλοξενούμενες ομάδες, με σύγχρονα αποδυτήρια, όργανα γυμναστικής, χώρους υγιεινής και κυλικείο.
Αυτή η δημοτική αρχή δεν είχε και δεν έχει κανένα όραμα για τον αθλητισμό στην πόλη μας», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαντζής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money