Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ!


Το βίντεο του αγώνα Μάχης Μαραθώνα-Ατλαντίδος 0-0 απέδειξε ότι ο επόπτης Μανώλης Δουλγεράκης «βρισκόταν αλλού» στην φάση του 8’ λεπτού, που υπέδειξε τον Καλιαμπάκα σε θέση οφ-σάιντ! Η μπάλλα πηγαίνει στον επιθετικό της Ατλαντίδος από γύρισμα αμυντικού, κι έχει απόλυτο δίκιο η Ατλαντίς να διαμαρτύρεται για την συγκεκριμένη υπόδειξη.
Όμως, δεν ήταν μόνο αυτή… Υπήρξαν κι άλλα λάθη από τους (τουλάχιστον) επιπόλαιους διαιτητές Ανδρ. Βλάχο, Δουλγεράκη, Καραθανάση, οι οποίοι πρέπει να εξηγήσουν τα λάθη τους…
Στις αμφισβητούμενες φάσεις:
1) Είναι καθαρό ότι η μπάλλα φθάνει από αντίπαλο στον Καλιαμπάκα, κι επιπλέον ο επιθετικός της Ατλαντίδος καλύπτεται από έναν τουλάχιστον αμυντικό!
2) Στην φάση (αργότερα) που ο Καλιαμπάκας σημειώνει κι άλλο γκολ, φαίνεται και πάλι να καλύπτεται… Έστω και οριακά. Το γκολ δεν μέτρησε και ο επόπτης έμεινε έκθετος. Επιτέλους, περιμένουμε από έμπειρους (κι αξιολογημένους) διαιτητές και επόπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να σέβονται τις προσπάθειες των παικτών των ομάδων που διαιτητεύουν. Η λογική του «κι εμείς μπορεί να κάνουμε ένα λάθος», δεν ισχύει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν μπορούν, ας ασχοληθούν με κάτι άλλο που τους αρέσει περισσότερο!
* Όσο για τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα κ. Σούλο, λυπούμεθα που δεν είδε τίποτε μεμπτό. Η παρουσία του στο παιχνίδι απεδείχθη ανώφελη και μάλλον λειτούργησε ως άλλοθι των διαιτητών… Τέτοιες παρατηρησίες να μας λείπουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money