Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΡΩΠΙ: ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΤΣΙΚΗ



Μετά την δημόσια οξεία λεκτική αντιπαράθεση που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου, το ιστορικό στέλεχος και γενικός αρχηγός του Α.Ο. Κορωπίου Νικήτας Κατσίκης, δήλωσε στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» ότι παραιτείται από την θέση του αλλά και από μέλος του Δ.Σ. του σωματείου.
Χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης μας είπε ότι δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρεται έτσι ο οποιοσδήποτε πρόεδρος του Α.Ο. Κορωπίου, πολύ περισσότερο αυτός που «ουρανοκατέβατος» στο Κορωπί, εμφανίσθηκε για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας της πόλης!
Είναι γεγονός ότι δημιουργήθηκε μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις των δύο παραγόντων και στο εσωτερικό της διοίκησης του Α.Ο.Κ., όταν προς το τέλος του προχθεσινού αγώνα Γλυκών Νερών – Κορωπίου 1-1, ο πρόεδρος των φιλοξενουμένων Παναγιώτης Λιακούτσης, μίλησε υποτιμητικά προς τον πάγκο της ομάδας του, φωνάζοντας δυνατά από την εξέδρα: « Ρε γατάκια, τι κάνετε»;
Άμεση ήταν η αντίδραση του γεν. αρχηγού Νικήτα Κατσίκη, ο οποίος έχει προσφέρει επί χρόνια τις υπηρεσίες του στην ομάδα, και ο οποίος του απάντησε εκνευρισμένος μέσα από τον αγωνιστικό χώρο: «Και ποιος είσαι εσύ που φωνάζεις, άσχετε, κλπ, κλπ»! Η αντιπαράθεση συνεχίσθηκε λίγο αργότερα, με ακόμη πιο άγριες διαθέσεις… Ακούσθηκαν βαριές κουβέντες και αντηλλάγησαν δημόσια βρισιές ακατονόμαστες! Κατόπιν τούτων, ήταν αναμενόμενη η παραίτηση του κ. Κατσίκη, παλιού παράγοντα του Κορωπίου, λόγω ευθιξίας και ανοίκειας συμπεριφοράς εκ μέρους του προέδρου Π. Λιακούτση.
Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας ο κ. Κατσίκης, τόνισε: «Τέτοιοι είμαστε στο Κορωπί και αυτοί οι παράγοντες μας αξίζουν. Κάποιος που ήλθε από το πουθενά (κάπου από τον Πειραιά), ανέλαβε την διοίκηση της δικής μας ομάδας! Επειδή δεν έχω διάθεση να συμπράξω άλλο σε τέτοια διοίκηση παραιτούμαι από ευθιξία. Ας αναλάβουν αυτοί που αγαπούν την ομάδα …περισσότερο»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money