Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ…


Στιγμιότυπο από την κλήρωση του πρωταθλήματος, με τον Π. Λιακούτση να διακρίνεται πίσω αριστερά

Ο απίθανος τύπος που παριστάνει τον πρόεδρο στον Α.Ο. Κορωπίου, ονόματι Παναγιώτης Λιακούτσης, είχε το θράσος να διαψεύσει -μέσω του γραφείου Τύπου του συλλόγου- τα όσα συνέβησαν μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους στο γήπεδο Γλυκών Νερών την περασμένη Κυριακή, προκαλώντας ακόμη και την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων ώστε να μην εξελιχθεί το "χοντρό επεισόδιο" σε διαμάχη με απρόβλεπτα θύματα!
Σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Κορωπίου γράφει: «Ο πρόεδρος του Α.Ο. Κορωπί κ. Παναγιώτης Λιακούτσης σχετικά με τις ψευδείς καταγγελίες του πρώην γενικού αρχηγού της ομάδας, δηλώνει τα ακόλουθα: Δυστυχώς πληρώνω λάθος επιλογές ανθρώπων. Εγώ δεν θα κάνω ριάλιτι σόου τον ΑΟΚ. Τα υπόλοιπα μετά την αγωγή που θα καταθέσω στη δικαιοσύνη».
Σημειωτέον ότι τον κ. Λιακούτση, τον προερχόμενο από τον Πειραιά, δεν τον γνωρίζει κανείς στο Κορωπί ενώ τον γενικό αρχηγό και λάτρη της ομάδας του Κορωπίου (που παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας) Νικήτα Κατσίκη, τον γνωρίζουν οι πάντες (όπως λέει ο λαός, ακόμη και οι πέτρες) στην περιοχή και χαίρει άκρας εκτίμησης για την συμπεριφορά και το έργο του. Ιδιότητες που διακρίνεται καθαρά ότι ο κ. Λιακούτσης δεν διαθέτει…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money