Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ με απόφασή του μετέφερε κατά μία εβδομάδα τις ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων υποδομών. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, τα πρωταθλήματα νέων και παίδων θ’ αρχίσουν το διήμερο 1-2/10/2016 κι εκείνα των παμπαίδων και τζούνιορ στις 8-9/10/2016.
Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υποδομών θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21/9/2016, ώρα 4 μ.μ., στα γραφεία της Ένωσης.

* Μεταβολές και στο πρόγραμμα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων ανδρών αποφασίσθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, όπως ήδη γράψαμε.
Συγκεκριμένα, δόθηκε αναβολή κατά μία εβδομάδα στο πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας, το οποίο θ’ αρχίσει διεξαγόμενο το Σαββατοκύριακο 1-2/10/2016 (αντί για τις 25/9).
Επίσης, αποφασίσθηκε να διεξαχθούν εμβόλιμα (ημέρα Τετάρτη) οι αγώνες της 3ης και της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας (η 3η στις 28/9/2016 και η 6η στις 12/10/2016).
Δεν ανακοινώθηκε ακόμη η διεξαγωγή εμβόλιμης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Πάντως, την Τετάρτη 19/10/2016 δεν θα γίνουν αγώνες, επειδή προγραμματίσθηκε η διεξαγωγή των επαναληπτικών αγωνιστικών τεστ των μη αξιολογημένων διαιτητών.

* Η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ ασχολήθηκε στην χθεσινή συνεδρίασή της και με την ανάρτηση στο διαδίκτυο που έκανε ο Αφιδναϊκός, κι εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά την απαράδεκτη ανάρτηση στον ηλεκτρονικό Tύπο δυσμενών κρίσεων για θεσμικά όργανα της Ένωσης από το σωματείο Α.Ο. Αφιδναϊκός, ενημερώνουμε τα σωματεία ότι στο εξής ανάλογες αναρτήσεις θα παραπέμπονται στην Πειθαρχική Επιτροπή».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money